Πρωτοφανής απόφαση δικαστηρίου: Στη φυλακή 60χρονος που θώπευε 30χρονη ΑμεΑ!

Συνήθως ο δράστης αφήνεται ελεύθερος για τέτοιες πράξεις

Must Read

Στην φυλακή για ένα χρόνο θα οδηγηθεί ένας 60χρονος από τον Πειραιά ο οποίος καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο γιατί συνήθιζε να απλώνει το χέρι του και να θωπεύει μια 30χρονη που είναι ΑμεΑ!

Σύμφωνα με το ieidiseis, πρώτη φορά στα χρονικά εκδίδεται καταδικαστική απόφαση για μια τέτοια πράξη και μάλιστα η ποινή του ενός έτους είναι η μεγαλύτερη που προβλέπει ο νόμος. Συνήθως δεν υπάρχει καταδίκη για τέτοιες πράξεις καθώς δίδεται ανασταλτικός χαρακτήρας στην έφεση.

Ο 60χρονος ο οποίος εργάζεται ως οδηγός σε μεγάλη βιομηχανία θα εκτίσει τους τρεις από τους 12 μήνες, αν και ο Εισαγγελέας της έδρας, Θόδωρος Σακελλαρόπουλος, πρότεινε στο δικαστήριο να εκτίσει ολόκληρη την ποινή, κάτι με το οποίο διαφώνησε ο πρόεδρος του δικαστηρίου.

Το χρονικό

Η 30χρονη είχε μιλήσει για όσα περνούσε στην μητέρα της η οποία προχώρησε στην σχετική καταγγελία.

Η μητέρα συνήθιζε να μεταφέρει την κόρη της στη στάση του λεωφορείου και να την αφήνει. Ο 60χρονος προχωρούσε στις φρικτές πράξεις την ώρα που περίμενε το λεωφορείο.

Την ημέρα που συνελήφθη ο άρρωστος άντρας η μητέρα κρύφτηκε μαζί με μία φίλη της και παρακολουθούσε ενώ είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Στην απολογία του ο 60χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι προσπαθούσε να βοηθήσει την κοπέλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This