Άγιος Παντελεήμονας: Ακόμη περιμένει να χειρουργηθεί η 45χρονη την οποία πυροβόλησε ο φονιάς του άντρα της

Η οικογένεια που βρέθηκε στο στόχαστρο του 74χρονου γιόρταζε τα 12 γενέθλια της κόρης τους

Must Read

Σαν να μην της ήταν αρκετό το ισχυρό σοκ της εν ψυχρώ δολοφονίας του συζύγου της από τον «θολωμένο» 74χρονου γείτονα και οικογενειακό τους φίλο, η 45χρονη έχει να ανησυχεί και για την υγεία της, καθώς, παρά το γεγονός ότι ο δράστης πυροβόλησε και την ίδια, ακόμη δεν έχει μπει στο χειρουργείο.

Μετά το αιματηρό επεισόδιο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα, η χαροκαμένη 45χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», απ’ όπου και δηλώνει ολοφάνερα ταλαιπωρημένη πως «πονάω πάρα πολύ. Δεν είμαι καλά. Περιμένω πότε θα με χειρουργήσουν…».

Από την πλευρά της, η -ορφανή, πλέον, από πατέρα- 12 κόρη της ανέφερε τα εξής: «Ήμασταν σε ένα πάρτι, ήμασταν καλά και ήπιε πολύ αυτός ο γέρος. Τον ξέρουμε πολλά χρόνια. Όχι πολλά, έξι. Ήπιε πολύ και μέθυσε. Τελείωσε το πάρτι και πήγαν όλοι στα σπίτια τους. Μετά ξανά ήρθε σε εμάς, δηλαδή πήρε το πιστόλι και ήρθε σε εμάς και ανέβηκε πάνω, γιατί του ανοίξαμε εμείς. Νομίζαμε ότι δε θα κάνει κάτι. Ανέβηκε πάνω, κάθεται, του είπαμε να περάσει, κάθεται και λέει “ποιος μου έβαλε χάπι στο ποτό; Εξήντα χρόνια πίνω ποτέ και δεν έχω πιει ποτέ τέτοιο ποτό”».

«Του είπαμε ότι δε βάλαμε τίποτα (στο ποτό) και μετά έβγαλε το πιστόλι και πρώτα έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόταν και σε εμάς τα παιδιά. Η μαμά τον σταματούσε και “έφαγε” μία στο χέρι. Δικό μου ήταν το πάρτι. Πολλά χρόνια τον ξέραμε, δε νομίζαμε ότι θα κάνει κάτι τέτοιο», πρόσθεσε το κορίτσι, ενώ, εκφράζοντας την αγωνία της για το τι μέλλει γενέσθαι με τη λαβωμένη μητέρα της, λέει πως «τρεις μέρες δεν μπορούν να την εξετάσουν. Και αν γίνει κάτι; Κι αν πάθει κάτι; Ούτε που την έχουν καθαρίσει, είναι όλο αίματα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 74χρονος δράστης, ο οποίος στην απολογία του είπε ότι γνώριζε το ζευγάρι γιατί έμεναν στην ίδια πολυκατοικία, ενώ μετά που μετακόμισαν σε άλλο διαμέρισμα, τούς βοηθούσε οικονομικά, και υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του, είναι σεσημασμένος και γνωστός στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν έχει συλληφθεί τρεις φορές, για κλοπές, διαρρήξεις χρηματοκιβωτίων, σωματικές βλάβες, διάφορες επιθέσεις, καθώς και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This