Μυστήριο με την εξαφάνιση 50χρονου στο Βόλο: Έφυγε από την δουλειά και δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι

Must Read

«Πέπλο» μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης ενός 50χρονου άνδρα, στον Βόλο, του οποίου τα ίχνη εξαφανίστηκαν μετά την εργασία του, χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει μία λογική εξήγηση. Η μητέρα του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να την ενημερώσει, καθώς η αγωνία της έχει «χτυπήσει» κόκκινο!

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, όταν ο άνδρας έφυγε από την εργασία του σε αρτοποιείο στον Βόλο, ωστόσο την επόμενη ημέρα δεν εμφανίστηκε στην βάρδιά του. Το γεγονός αυτό, παραξένεψε τον εργοδότη του, ο οποίος άμεσα ξεκίνησε να καλεί στο τηλέφωνό του, το οποίο, όπως δήλωσε ήταν απενεργοποιημένο. Ο επιχειρηματίας έσπευσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα του 50χρονου, με την οποία μένουν μαζί, αλλά και εκείνη αναστατωμένη του είπε ότι γιος της δεν γύρισε σπίτι το προηγούμενο βράδυ.

Η μητέρα του έσπευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας να δηλώσει την εξαφάνισή του, όμως δεν είχε παρέλθει το χρονικό όριο των 24 ωρών για να δηλωθεί επίσημα, η εξαφάνιση. Έτσι, ξεκίνησε ένας «αγώνας» για τον εντοπισμό του, μέσα από τα social media, όπου αναρτήθηκε φωτογραφία του 50χρονου με τα στοιχεία του καθώς και στοιχεία επικοινωνίας, σε περίπτωση που κάποιος τον έχει δει ή μπορεί να γνωρίζει που βρίσκεται.

Σύμφωνα με τον εργοδότη του, ο 50χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο ιατρικό πρόβλημα, αλλά δεν είχε εκδηλώσει ποτέ παρόμοια συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This