Στον ανακριτή ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι εξέδιδε και βίαζε 34χρονη

Καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά και από την πρώην σύντροφό του

Must Read

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα, Τετάρτη 4/10, ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε μια 34χρονη. Η Αστυνομία, μάλιστα, ερευνά και την καταγγελία μιας γυναίκας από τη Ρουμανία που φέρεται να είναι η πρώην σύντροφος του αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα μάρτυρας έχει καταγγείλει στις Αρχές ότι είχε δεχτεί παρόμοια κακοποιητική συμπεριφορά. Η γυναίκα θα καταθέσει αύριο, Πέμπτη 5/10, στις Εσωτερικές Υποθέσεις. Από το περιεχόμενο των όσων πει θα εξαρτηθεί εάν υπάρξει συμπληρωματική δικογραφία. Παράλληλα, ο 40χρονος σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή με τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί. Σε εξέλιξη είναι και Ένορκη Διοικητική Εξέταση και ήδη έχει τεθεί σε διαθεσιμότηταΟι αστυνομικές Αρχές ταυτόχρονα ερευνά για το αν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που να εξέδιδαν την 34χρονη, η οποία φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός

Ο ένστολος, που υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο. Την ίδια ημέρα είχε προσέλθει «αυτοβούλως στην υπηρεσία εκδιδόμενη αλλοδαπή γυναίκα η οποία, παρουσία πραγματογνώμονα – ψυχολόγου, κατήγγειλε ότι τουλάχιστον κατά την τελευταία διετία ο αστυνομικός, χρησιμοποιώντας απειλές καθώς και ψυχολογική και σωματική βία προέβαινε συστηματικά στον βιασμό της, ενώ την εξέδιδε έναντι αμοιβής, παρακρατώντας για τον ίδιο χρηματικά ποσά», σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «Ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, καθώς και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιούνταν η καταγγέλλουσα, αρχικά την προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής προστασίας, ενώ, στη συνέχεια, στο πλαίσιο της μεταξύ τους συμβίωσης, απαιτούσε και αποσπούσε μέρος ή ολόκληρες τις εισπράξεις της», σύμφωνα με την ανακοίνωση για την υπόθεση. Για να επιτύχει το σκοπό του, είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί, ώστε να εξασφαλίσει τη μόνιμη διαμονή της στην Ελλάδα. Για τον τερματισμό της παράνομης δράσης του, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ο αστυνομικός συνελήφθη αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από την καταγγέλλουσα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

 

Διαβάστε ακόμα:

«Θύμα σκευωρίας ο γιος μου» – Στο «μικροσκόπιο» το παρελθόν του αστυνομικού που κατηγορείται για κακοποίηση και μαστροπεία  

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που βίαζε και εξέδιδε την 34χρονη σύντροφό του – Διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος του 

Χειροπέδες σε αστυνομικό που βίαζε και εξέδιδε την σύντροφό του! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This