Προθεσμία έλαβε ο αστυνομικός που βίαζε και εξέδιδε την σύντροφό του

Φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες

Must Read

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 40χρονος αστυνομικός ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα απειλούσε και βίαζε συστηματικά την 34χρονη σύντροφό του με καταγωγή από το Καμερούν ενώ την εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σήμερα βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, 5 Οκτωβρίου.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται όσα του προσάπτονται.

Ο 40χρονος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για το περιστατικό. 

Σύμφωνα με το όσα έχουν γίνει γνωστά, τον 40χρονο υπαρχιφύλακα κατήγγειλε η 34χρονη σύντροφός του με καταγωγή από το Καμερούν, καθώς, όπως εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, επί δύο ολόκληρα χρόνια τη βίαζε συστηματικά, την εξέδιδε έναντι αμοιβής και κρατούσε εκείνος όλα τα χρήματα που έβγαζε, κι από πάνω τη χτυπούσε και την εξύβριζε σχεδόν καθημερινά.

Η καταγγελία έγινε το περασμένο Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, και οι διαδικασίες για τη σύλληψη του 40χρονου κινήθηκαν τάχιστα. Σύμφωνα με την 34χρονη, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή όπου η ίδια εκδιδόταν. Εκείνος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, την προσέγγισε, λέγοντάς της ότι χρειάζεται προστασία και πολύ σύντομα άρχισαν να συμβιώνουν.

Τότε εκείνος ξεκίνησε να απαιτεί να του δίνει όσα χρήματα έβγαζε. «Αν έλεγα όχι με απειλούσε ότι θα με συλλάβουν, θα απελαθώ, θα με κλείσει σε ψυχιατρείο ή θα με σκοτώσει», περιέγραψε η δύσμοιρη κοπέλα στους αστυνομικούς. Μάλιστα, όπως τούς είπε, ο δράστης έφτασε στο σημείο να τής τάζει γάμο και να της λέει ότι σκοπεύει να την παντρευτεί για να τη βοηθήσει να αποκτήσει μόνιμη άδεια διαμονής.

Πώς στήθηκε η «παγίδα» για τη σύλληψη του 40χρονου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα όσα υποστήριξε το θύμα επιβεβαίωσαν μάρτυρες, ενώ οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο, στο οποίο αποτυπώνεται ο υπαρχιφύλακας να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του την 34χρονη από και προς το σημείο στο κέντρο της Αθήνας όπου  εκείνη εκδιδόταν, αλλά και να τού παραδίδει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Το μεσημέρι της 30ης Σεπτεμβρίου, και ενώ η γυναίκα βρισκόταν στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ο 40χρονος τής τηλεφώνησε και εκείνη προσποιήθηκε ότι βρίσκεται με πελάτη. Εκεί έλαβε το προσημειωμένο ποσό των 500 ευρώ και το απόγευμα της ίδιας ημέρας το παρέδωσε στον 40χρονο, ο οποίος και συνελήφθη με τα χρήματα αυτά στην κατοχή του. Κατά την έφοδο στο σπίτι τους οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά το ποσό των 3.850 ευρώ, εκ των οποίων τα 500 ήταν τα προσημειωμένο. Το συνολικό αυτό ποσό, μάλιστα, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο αποκλειστική πρόσβαση είχε ο 40χρονος.

Με βάση την καταγγελία, μία εβδομάδα πριν περάσει το «κατώφλι» των Αδιάφθορων, η 34χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, όταν ο 40χρονος προσπάθησε να την βιάσει για  πολλοστή φορά. Όμως, όπως εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς, η κοπέλα βγήκε τότε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους και απείλησε να πέσει από τον 3ο όροφο, με αποτέλεσμα εκείνος να κάνει πίσω, φοβούμενος τα χειρότερα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This