Από τις 7 Οκτωβρίου το ΛΟΤΤΟ αλλάζει και μοιράζει περισσότερα κέρδη σε κάθε κλήρωση: Μέχρι και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια

Σήμερα στις 22:00 το τελευταίο τζακ ποτ

Must Read

Από το ερχόμενο Σάββατο 7 Οκτωβρίου το ΛΟΤΤΟ αλλάζει μορφή. Το ιστορικό παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα μοιράζει πλέον σε κάθε κλήρωση μέχρι και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια, σε όποιον προβλέψει σωστά τους 6 αριθμούς της κληρωτίδας.

Το ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ θα μοιράζει κέρδη κάθε μήνα και στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας, με τους 5 σωστούς αριθμούς να αντιστοιχούν σε 1.000 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο.

Τα κέρδη στις μικρότερες κατηγορίες

Από κει και πέρα, το νέο ΛΟΤΤΟ θα μοιράζει μικρότερα κέρδη σε όλες τις κατηγορίες, όπως και στην σημερινή του μορφή. Έτσι, οι νικητές στην τρίτη κατηγορία με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών θα κερδίζουν 30 ευρώ, οι νικητές της τέταρτης κατηγορίας με 3 σωστούς αριθμούς θα κερδίζουν 2 ευρώ, ενώ 1 ευρώ θα κερδίζουν οι νικητές της πέμπτης κατηγορίας με μία σωστή πρόβλεψη.

Πώς θα συμμετέχετε στο νέο ΛΟΤΤΟ

Οι παίκτες του νέου ΛΟΤΤΟ μπορούν να δοκιμάζουν την τύχη τους κατατεθέντας τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας ή με λίγα κλικ στο opaponline.gr. Η διαδικασία για την συμμετοχή στο παιχνίδι δεν αλλάζει. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο θα πρέπει να επιλέξουν τουλάχιστον 6 αριθμούς από το 1 έως το 49, με τα πλήρη ή τυποποιημένα συστήματα να παραμένουν διαθέσιμα.

Παράλληλα, θα συνεχίσει να υφίσταται και η δυνατότητα τυχαίας επιλογής, όπως και η συμμετοχή τόσο σε συνεχόμενες κληρώσεις όσο και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.

Όσον αφορά τις κληρώσεις, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00, ενώ θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

Σήμερα το τελευταίο τζακ ποτ

Η τελευταία κλήρωση του ΛΟΤΤΟ με την υπάρχουσα μορφή του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 22:00. Οι παίκτες διεκδικούν 460.000 ευρώ, ποσό που έχει προκύψει μετά από 13 συνεχόμενα τζακ-ποτ. Από αύριο, 5 Οκτωβρίου, όλα τα δελτία θα συμμετέχουν στην πρώτη κλήρωση του ανανεωμένου παιχνιδιού, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This