Όταν ο Καπουτζίδης έγραφε για ΟΑΚΑ και Καλατράβα – Η επίκαιρη απορία του Χοσέ στις «Σαββατογεννημένες»

«Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε θα είναι γερά ή θα αρχίσουν…»

Must Read

Το 2003 οι προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η πρωτεύουσα ετοιμάζεται πυρετωδώς να φιλοξενήσει το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη και όλα γυρίζουν γύρω από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και φυσικά το στολίδι αυτών, το ΟΑΚΑ.

Τότε και έναν μόλις χρόνο πριν από το 2004, ο Γιώργος Καπουτζίδης γράφει και πρωταγωνιστεί στην θρυλική πλέον σειρά του MEGA «Σαββατογεννημένες». Ο αξέχαστος Χοσέ διερωτάται για το ΟΑΚΑ και τον Καλατράβα, και 20 χρόνια μετά είναι επίκαιρος όσο ποτέ!

«Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε θα είναι γερά ή θα αρχίσουν… θα στέκονται ή θα πέφτουν οι τοίχοι;» ρωτά ο Χοσέ και συνεχίζει: «Αν, λέω αν, αρχίσουν και γκρεμίζονται και μένουν μισά, θα τα κάνουν κι αυτά αγαλματάκια και θα τα πουλάνε;» προκαλώντας την οργή της σενιόρας Σούλας.

Το απόσπασμα από την σειρά κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και ο Καπουτζίδης γνωρίζει την αποθέωση σττο Twitter.

@marinavas4 τόσο μπροστά.. #fy #savvatogennimenes #jose #kalatrava #χοσε #σαββατογεννημενες #οακα #greektv ♬ πρωτότυπος ήχος – Marina Vasilaki

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This