Δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη: «Οι μάρτυρες υπεράσπισης λένε πως 55 γιατροί και νοσηλευτές δεν φρόντισαν την Τζωρτζίνα»

Οι ιατροδικαστές της υπεράσπισης θέλουν να μετατρέψουν την δίκη σε ιατρική αμέλεια

Must Read

Στην δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος τονίζοντας πως οι μάρτυρες υπεράσπισης εστιάζουν στην ιατρική αμέλεια και λένε πως γιατροί και νοσηλευτές από τέσσερα διαφορετικά νοσοκομεία λένε ψέματα σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας!

Μιλώντας στο Live News αναφέρθηκε στην περίπτωση της 9χρονης.

«Το πολύ ενδιαφέρον είναι πως οι ιατροδικαστές μάρτυρες υπεράσπισης έχουν προσπαθήσει να μετατρέψουν το δικαστήριο από ανθρωποκτονία σε δικαστήριο ιατρικής αμέλειας, λέγοντας ουσιαστικά πως οι γιατροί δεν φρόντισαν επαρκώς την Τζωρτζίνα και λόγω αυτού το κοριτσάκι κατέληξε.

Η προσωπική μου άποψη είναι πως οι μάρτυρες με τον τρόπο που έχουν εκφραστεί δεν είναι μόνο επίθεση στους συγκεκριμένους γιατρούς που χειρίστηκαν την Τζωρτζίνα αλλά μία επίθεση συνολικά στη υπόληψη της δημόσιας υγείας. Λένε ουσιαστικά πως ένα κορίτσι που τα δύο αδέλφια του είχαν πεθάνει νωρίτερα, δεν την φρόντισαν σωστά και επειδή δεν διέγνωσαν προβλήματα, κατέληξε», είπε.

Στις 10 Νοεμβρίου έχει οριστεί να ξεκινήσει η δίκη για τη Μαλένα και την Ίριδα.

Σχετικά με τους μάρτυρες υπεράσπισης ανέφερε πως  «δεν έφεραν κάτι καινούριο, αλλά λένε πως 55 γιατροί και νοσηλευτές από 4 διαφορετικά νοσοκομεία λένε ψέματα (σ.σ. για την Τζωρτζίνα)».

Όσο για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην δίκη την χαρακτήρισε «εκρηκτική» και ανέφερε την επίθεση που δέχτηκε χθες ο ιατροδικαστής Νίκος Ράικος (από τον Αλέξη Κούγια).

«Το σημαντικό είναι πως δεν έχουν υποχωρήσει οι γιατροί», κατέληξε ο κ. Γεωργακόπουλος.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This