Tο χωριό του με τα.. κιάλια θα βλέπει ο 59χρονος που πυροβόλησε στα τυφλά μέσα σε καφενείο λόγω χαμηλής μουσικής

Must Read

Εντύπωση προκαλούν οι περιοριστικοί όροι που επέβαλαν ανακριτής και εισαγγελέας σε έναν 59χρονο, ο οποίος πυροβόλησε στα τυφλά μέσα σε καφενείο στα Φάρσαλα, τραυματίζοντας έναν πελάτη επειδή οι υπόλοιποι θαμώνες ήθελαν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα στην τηλεόραση αντί να ακούσουν δυνατά μουσική.

Στον «θερμόαιμο» άνδρα, που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, απαγορεύτηκε να… πατάει το πόδι του στο χωριό του, ενώ παράλληλα υποχρεώθηκε να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της Λάρισας αντί του οικείου Α.Τ. Φαρσάλων!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη τη νύχτα της 30ής Σεπτεμβρίου ενώ οι θαμώνες του καφενείου παρακολουθούσαν στην τηλεόραση μια αθλητική αναμέτρηση. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κάποια στιγμή ο 59χρονος απαίτησε να ακούσει μουσική με μεγαλύτερη ένταση, προκαλώντας την αντίδραση τόσο των υπόλοιπων πελατών όσο και του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Αυτό προκάλεσε την οργή του οξύθυμου άνδρα, που έτρεξε στο σπίτι του, άρπαξε μια κοντόκαννη καραμπίνα και επέστρεψε οπλισμένος στο καφενείο.

Οσα ακολούθησαν θα μπορούσαν να έχουν ξεπηδήσει από ταινία τρόμου, καθώς ο 59χρονος σε αλλόφρονα κατάσταση πυροβόλησε μία φορά στο δάπεδο, με συνέπεια τα σκάγια να εξοστρακιστούν και να πλήξουν έναν 47χρονο θαμώνα του καφενείου, που καθόταν σε διπλανό τραπέζι και δεν είχε καμία σχέση με την προηγηθείσα αντιπαράθεση για τη μουσική! Στο καφενείο επικράτησε αναστάτωση, όμως κάποιοι πελάτες κατόρθωσαν να ακινητοποιήσουν τον «πιστολέρο» και να τον αφοπλίσουν. Παράλληλα, μετέφεραν με δικό τους αυτοκίνητο τον 47χρονο, έως ότου φτάσει στην περιοχή ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, απ’ όπου έλαβε εξιτήριο την περασμένη Τετάρτη.

Ο 59χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και τον παρέπεμψε στον ανακριτή. Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελικού λειτουργού αφέθηκε ελεύθερος, όμως πλέον θα βλέπει το χωριό του με τα… κιάλια, αφού του απαγορεύτηκε να πλησιάζει, ενώ θα δίνει το «παρών» στο Α.Τ. Λάρισας για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This