Ψηφοδέλτιο σε κάλπη… με 175 ευρώ μέσα στον φάκελο!

Από τα παράξενα των εκλογών

Must Read

Στις πρόσφατες εκλογές καταγράφηκε ένα από τα παράξενα που πάντα συμβαίνουν στις κάλπες! Σε εκλογικό τμήμα της Λάρισας ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν πίστευε στα μάτια του, αφού ανοίγοντας έναν φάκελο στην καταμέτρηση βρήκε μέσα το ποσό των… 175 ευρώ, σε χαρτονομίσματα! Τα ξέχασε ο εκλογέας και τα δίπλωσε μαζί με τα ψηφοδέλτια; Το έκανε επίτηδες, στέλνοντας κάποιο μήνυμα; Μόνο ο ίδιος ξέρει την απάντηση.

Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι τα έβαλε σε λάθος φάκελο τα χρήματα και αυτά κατέληξαν στην κάλπη. Όσο για την ψήφο του, προφανώς ακυρώθηκε και πήγε χαμένη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This