Συνελήφθη ο πατέρας που απήγαγε την κόρη του από το Νοσοκομείο Ζακύνθου!

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του

Must Read

Αναστατωμένη παραμένει η Ζάκυνθος από την υπόθεση αρπαγής ανήλικου παιδιού από το Γενικό Νοσοκομείο. Η ανήλικη είχε απαχθεί από τον 44χρονο Αφγανό πατέρα της, παρά το γεγονός ότι υπήρχε εισαγγελική εντολή, σύμφωνα με την οποία η 16χρονη έπρεπε να παραμένει στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Τελικά, οι έρευνες απέδωσαν καρπούς αφού άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Πάτρας, εντόπισαν τον Αφγανό, μαζί με την κόρη του και τον συνέλαβαν.

Πατέρας και κόρη θα επιστρέψουν στην Ζάκυνθο, όπου ο 44χρονος θα πάει στον εισαγγελέα με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου. Η ανήλικη που είναι πολύ καλά στην υγεία της, θα επιστρέψει στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου θα διαμείνει υπό προστατευτική φύλαξη, μέχρι να βρεθεί κοινωνική δομή που θα φιλοξενήσει τόσο την ίδια όσο και την 6χρονη αδελφή της.

Νωρίτερα, για την υπόθεση συνελήφθη η η υπεύθυνη βάρδιας της παιδιατρικής κλινικής, καθώς δεν εμπόδισε (ή δεν αντιλήφθηκε) τον 44χρονο πατέρα και σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το χρονικό

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο άνδρας που μένει μόνιμα στο νησί με την επίσης 44 ετών Ζακυνθινή σύζυγό του έχουν δύο ανήλικα κορίτσια. Τον Αύγουστο μετά από καταγγελίες για κακές συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι τους, έγινε αυτοψία και με πρόταση της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου, η εισαγγελία Ζακύνθου αποφάσισε την αφαίρεση της επιμέλειας από τους δύο γονείς και την μεταφορά των κοριτσιών σε κοινωνική δομή.

Από τότε,τα δύο κορίτσια ηλικίας 6 και 16 ετών διέμεναν προσωρινά και μέχρι να βρεθεί δομή να τα φιλοξενήσει στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Ζακύνθου. Φαίνεται όμως στο μεταξύ πως είχε βρεθεί η κοινωνική δομή. Ο πατέρας τους, πιθανόν το πληροφορήθηκε και γι’ αυτό πήγε στο νοσοκομείο, πήρε την μεγαλύτερή του κόρη και εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This