Ισραήλ: «Σκότωσαν την μαμά μου με 14 σφαίρες, κρατούσε καραμέλες στα χέρια για το παιδί μου»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από την Μέση Ανατολή

Must Read

Ακόμη και οι λέξεις είναι «φτωχές» για να περιγράψουν την κόλαση επί γης που βιώνουν όσοι βρίσκονται στο Ισραήλ και γίνονται μάρτυρες του αιματοκυλίσματος. Οι φρικαλεότητες που εκτυλίσσονται στην Μέση Ανατολή έχουν «παγώσει» την διεθνή κοινότητα, με τις περιγραφές των ανθρώπων να κάνουν λόγο για πραγματική σφαγή.

Οι ιστορίες διασωθέντων και ανθρώπων που έχασαν κάποιον δικό τους στις συγκρούσεις συγκλονίζουν, αφού αποτυπώνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο την φρίκη του πολέμου.
Μια τέτοια ιστορία είναι της Λιόνα Μπενσίλ, της οποίας η μητέρα δολοφονήθηκε από ενόπλους της Χαμάς, χτυπημένη από καλάσνικοφ.

«Είδα τη μητέρα μου και ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί κρατούσε το νεογέννητο μωρό μου, όμως δεν ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα την έβλεπα, ότι θα ήταν η τελευταία φωτογραφία του παιδιού μου με τη μαμά μου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μόλις έλαβα το μήνυμα ότι υπήρχαν 30 τρομοκράτες της Χαμάς στα σπίτια μας που προσπαθούν να τους σφαγιάσουν όλους, προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον σύζυγό μου για να δω τι γίνεται με τα παιδιά μου και δεν απαντούσε στις κλήσεις».

Δολοφονήθηκε με 14 σφαίρες

Η ιδια εξηγεί πως όταν κατάφεραν τα αδέρφια της να φτάσουν στο σπίτι, ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα, η οποία δολοφονήθηκε με 14 σφαίρες από καλάσνικοφ.

«Ανησυχούσα. Και η μητέρα μου δεν απαντούσε στις κλήσεις. Η Χαμάς είχε τον έλεγχο του κιμπούτς μας για επτά ώρες, σφαγιάζοντας παιδιά και σκοτώνοντας ανθρώπους. Είπα στα αδέρφια μου να έρθουν και να σώσουν την οικογένειά μου. Όταν έφτασαν τα αδέρφια μου, είδαν τη μητέρα μου στο έδαφος, με 14 τρύπες καλάσνικοφ στο σώμα της. Ερχόταν στα παιδιά μου. Είχε καραμέλες στα χέρια της, ήταν μόλις 65 ετών», εξήγησε η γυναίκα και κατέληξε λέγοντας:

«Ξέρετε ήμουν τόσο χαρούμενη που η οικογένειά μου είναι καλά και δεν έφτασαν στα παιδιά μου γιατί υπήρξαν οικογένειες που σφαγιάστηκαν τα παιδιά τους. Όμως πήγαν στη μητέρα μου και δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι σκοτώθηκε με αυτόν τον τρόπο, 14 τρύπες καλάσνικοφ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This