«Δεν κοιμόμασταν τρεις ημέρες, ακολουθείς το ένστικτό σου» λένε Ελληνίδες που επέστρεψαν από το Ισραήλ

Must Read

Τον Γολγοθά που ανέβηκαν μέχρι να φτάσουν στην Ελλάδα περιέγραψαν δύο νεαρές αδερφές, που έμεναν μόνιμα στο Ισραήλ, το οποίο κατακλύζεται για έκτη ημέρα από αιματοχυσίες και σφαγές!

Η 18χρονη Νόα και η 16χρονη Έντεν αναφέρθηκαν στις ώρες αγωνίας που πέρασαν στα Ιεροσόλυμα όταν ηχούσαν οι σειρήνες καθώς και στους φίλους τους που είχαν πάει στο μουσικό φεστιβάλ Σουπερνόβα και αγνοούνται ή εκτελέστηκαν από τους τρομοκράτες. Τα κορίτσια εξηγούν πως όταν έγινε γνωστή η επίθεση που δέχθηκαν ισραηλινές πόλεις και χωριά, άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στους φίλους τους που είτε υπηρετούν στον ισραηλινό στρατό είτε είχαν πάει να διασκεδάσουν στο μουσικό φεστιβάλ που διεξάγονταν κοντά στη συνοριακή γραμμή.

«Μερικοί δεν μου απάντησαν και τώρα ξέρουμε ότι έχουν απαχθεί και μερικοί έχουν δολοφονηθεί» ανέφερε η Νόα κα συνέχισε: «Ξέρω ένα κορίτσι που είναι Ελληνίδα – Εβραία. Είχε πάει στο φεστιβάλ το Σάββατο. Την έψαχναν τρεις ημέρες και μετά ανακοινώθηκε ότι βρήκαν το σώμα της σε ένα από τα κιμπουτς, όπου την είχαν πάρει μαζί τους».

«Ακολουθείς το ένστικτό σου»

«Τρεις ημέρες δεν κοιμόμασταν καθόλου. Πεταγόμασταν σε κάθε θόρυβο» δήλωσε η Νόα περιγράφοντας τις δραματικές ώρες που έζησαν. Ούσες ολομόναχες, καθώς οι γονείς τους ήταν στην Ελλάδα, έτρεξαν μαζί με τους γείτονές τους στο καταφύγιο, δήλωσε η Έντεν. Από την πλευρά της η Νόα δήλωσε ότι στο καταφύγιο έτρεξε και πολύς κόσμος που βρίσκονταν στο δρόμο την ώρα που χτύπησαν οι σειρήνες. «Ακολουθείς το ένστικτό σου. Παίρνεις μαζί σου το κινητό και τρέχεις. Έχεις δέκα δευτερόλεπτα για να φτάσεις και μετά περιμένεις εκεί για 10 – 15 λεπτά» ,δήλωσε περιγράφοντας ένα σκηνικό τρόμου.

Σε ερώτηση για το πώς κατάφεραν να γυρίσοουν στην Ελλάδα τα κορίτσια απάντησαν πως έσπευσαν στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, χωρίς να έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο και μετά από επίπονες προσπάθειες κατάφεραν και βρήκαν μια πτήση που τους έφερε στην Ελλάδα και στους γονείς τους.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This