Εφιάλτης για βοσκό στη Λάρισα – Τον χτυπούσαν και τον κρατούσαν όμηρο για να δουλέψει!

Must Read

Μια απίστευτη υπόθεση με θύμα έναν βοσκό εκτυλίχθηκε στην Λάρισα.

Χειροπέδες σε δύο κτηνοτρόφους, 42 και 44 ετών, πέρασε η Αστυνομία της περιοχής χθες το πρωί οι οποίοι αντιμετωπίζουν την βαρύτατη κατηγορία της ομηρίας ανθρώπου κατά συναυτουργία με σκοπό την εργασιακή εκμετάλλευση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», ο 62χρονος βοσκός είχε έρθει τον περασμένο Ιανουάριο στην Λάρισα για δουλειά καθώς είχε συμφωνήσει με έναν 44χρονο κτηνοτρόφο να εργαστεί ως βοσκός στο ποιμνιοστάσιό του.

Μόλις λίγες μέρες μετά διαπίστωσε ότι το περιβάλλον δεν ήταν κατάλληλο και θέλησε να φύγει. Μετά από 2 – 3 ημέρες εργασίας όπως λέει, διαπιστώνοντας ότι το περιβάλλον δεν είναι κατάλληλο, δήλωσε ότι θέλει να φύγει από τη Λάρισα. Τότε ο 42χρονος, παρουσία του 44χρονου ξεκίνησε να τον χτυπά και του πήρε την ταυτότητα.

Ο βοσκός έζησε ένα εφιάλτη καθώς μετά το Πάσχα και χωρίς την άδειά του τον μετέφεραν στα ορεινά των Γρεβενών, όπου εργάστηκε μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Στις αρχές Σεπτεμβρίου δήλωσε ξανά πως θέλει να φύγει και έπεσε πάλι θύμα ξυλοδαρμού από τον 44χρονο.

Ο 62χρονος προχώρησε σε καταγγελία στην πρεσβεία της Ρουμανίας.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν τους δύο κτηνοτρόφους.

Ο 62χρονος, μεταξύ άλλων, είπε πως φοβόταν να φύγει μετά την κακοποίηση που υπέστη και γιατί του είχαν πάρει την ταυτότητα ενώ οι δύο κτηνοτρόφοι του χρωστούν δεδουλευμένα που ανέρχονται σε 4.800 ευρώ.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, προκειμένου να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις για τα καταγγελλόμενα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This