Επιζήσασα από το μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ: «Τρέχαμε για τέσσερις ώρες»

«Από τύχη είμαι ζωντανή» λέει

Must Read

Μία ακόμα συγκλονιστική μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ το οποίο αιματοκύλισαν οι ένοπλοι της Χαμάς σκοτώνοντας περισσότερους από 260 ανθρώπους.

Η επιζήσασα Νόαμ Μανκέτ μίλησε στην ΕΡΤ για τις φρικιαστικές στιγμές που βίωσε.

«Πυροβολισμοί και εκρήξεις, ακούστηκαν ξημερώματα κι αρχίσαμε να τρέχουμε προς τα αυτοκίνητά μας. Μάς τηλεφώνησε όμως φίλη και μίλησε για εχθρούς που σκοτώνουν αδιακρίτως. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας είπαν να φύγουμε οδικώς και να κατευθυνθούμε νοτιότερα του Ισραήλ, αλλά όλα τα οχήματα σταμάτησαν στη θέα τρομοκρατών που πυροβολούσαν τον κόσμο.

Ξεκινήσαμε κι εμείς να τρέχουμε και δεν σταματήσαμε για 4 ώρες ενώ πετάγαμε ότι μας βάραινε. Μετά από 4 ώρες βρήκαμε καταφύγιο, αφού άλλοι άνθρωποι σταμάτησαν για να μας βοηθήσουν και να μας μεταφέρουν. Εκατοντάδες ρουκέτες περνούσαν πάνω από τα κεφάλια μας. Κατά τύχη είμαι ζωντανή»/

Και συνέχισε:

«Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Φίλοι έζησαν την ίδια εμπειρία και όλοι αλλάξαμε. Νιώθουμε ανήμποροι και μικροί, φοβάμαι το σκοτάδι, τους θορύβους φοβάμαι να βγω με τσιγάρο στο μπαλκόνι, ακόμη και ο ήχος του αέρα μπορεί να με φοβίσει σα να γίνεται νέα επίθεση».

Δείτε τις δηλώσεις της:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This