Το βίντεο που σόκαρε τον Κουτσούμπα

Must Read

Που να το περίμενε ο Δημήτρης Κουτσούμπας ότι σε γνωστό τηλεπαιχνίδι μια παρέα νεανίδων θα τον συνέδεε με τον χώρο της σόουμπιζ!

Οι παίκτριες στο Ρουκ Ζουκ όταν κλήθηκαν να περιγράψουν ποιος είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας, χρησιμοποίησαν ιδιότητες όπως ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής… Μέχρι και ποδοσφαιριστή τον είπαν!

Μετά από αυτό, ο ΓΓ γραμματέας του ΚΚΕ είναι έτοιμος για καριέρα στην τηλεόραση. Για το γήπεδο χλωμό. Σίγουρα πάντως θα αναρωτιέται «που τα βρήκαν αυτά τα φυντάνια

@5ggikia♬ original sound – 5Ggikia

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Να ήταν ΜΟΝΟ τα “παιδιά” που ψηφίζουν αστόχαστα. Υπάρχουν και πολλοί (χειρότεροι από τα παιδιά) που ψηφίζουν ΟΛΗ τη σαβούρα και πάει η Ελλάδα μας στον πάτο.

  2. ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΖΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΜΗΠΩΣ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ GIANT;;
    MHΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΤΥΠΟΤΗΡΙΑ ΚΤΛ ;;;
    ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΕ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ;;,

  3. Το Ρουκ Ζουκ δεν είναι καθόλου τηλεοπτικό παιχνίδι το αντιθετο θα έλεγα. Τώρα ποιος έχει την ευθύνη για την αμορφωσιά των παιδιών αυτών τα περισσότερα είναι φοιτητές και δεν ξέρουν ούτε τα στοιχειώδη. Ας τα δει το υπουργείο παιδείας να δει τι σπουδαστές έχουμε.

    • Απόλυτα ΣΩΣΤΗ και εύστοχη. Με δυό κουβέντες τα είπες ΟΛΑ. Μακάρι να υπήρχαν πολλές σαν και εσένα, Μητέρες, Σύζυγοι, θα ήταν καλύτερος ο κόσμος και η Ελλάδα μας με σωστά δομημένο πολιτισμό. Υποκλίνομαι με σεβασμό και εκτίμηση.

  4. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα παιδιά ψηφίζουν για το μέλλον όλων μας. Γιαυτό πάμε έτσι άσχετοι ρίχνουν ψήφο χωρίς καμία πολιτική γνώση αλλά σε όποιον κάνει καλύτερο σόου για χαβαλε

    • Αριστείδη μου, δυστυχώς ΔΕΝ ανατρέφουν οι Γονείς τα παιδιά. Υπάρχουν τόσα άλλα που ληστεύουν τη σκέψη τους και τα οδηγούν στον αφανισμό. Το ίδιο το “εκπαιδευτικό” σύστημα, οι παρέες, η χαζο-τηλεοραση, η μόδα, ο ανύπαρκτος σεβασμός …

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This