Πανικός στον Βόλο: Θαμώνες κέντρου διασκέδασης πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν να πυροβολούν

Must Read

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής σε νυχτερινό κέντρο στον Βόλο, όταν ξέσπασε συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδα ανδρών, με συνέπεια να πέσουν πυροβολισμοί. Συγκεκριμένα, δύο Αλβανοί λογομάχησαν με άλλους θαμώνες του καταστήματος και πιάστηκαν στα χέρια. Με αστραπιαίες κινήσεις έβγαλαν όπλο και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, με συνέπεια να επικρατήσει στο μαγαζί αλαλούμ. Έντρομοι οι θαμώνες προσπάθησαν να καλυφθούν και ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία.

Την ίδια ώρα, οι δύο Αλβανοί επιχείρησαν να το βάλουν στα πόδια, αλλά για κακή τους τύχη τους καταδίωξαν έξι ιδιοκτήτες καταστημάτων, που τους ακινητοποίησαν και φέρονται να τους ξυλοκόπησαν. Μάλιστα, ο ένας από τους Αλβανούς τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ταυτόχρονα, στο κέντρο διασκέδασης έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι κατέσχεσαν το πιστόλι κρότου και φόρεσαν χειροπέδες σε οκτώ άνδρες, που φέρονται να συμμετείχαν στο επεισόδιο. Άπαντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, παράβασης του νόμου περί όπλων και πρόκλησης σωματικών βλαβών, κατά περίπτωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This