Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 65χρονο που φέρεται να ασέλγησε στον ανιψιό του!

Must Read

Την απόλυτη φρίκη βίωσε ένα ανήλικο αγόρι, στα χέρια του ίδιου του του θείου, ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του, στην Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς του 8χρονου παιδιού πέρασαν το κατώφλι της Ασφάλειας και κατήγγειλαν τον 65χρονο. Όπως είπαν, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είχε υπό την επίβλεψή του τον εξ’ αγχιστείας ανιψιό του, στο σπίτι του στην περιοχή των Αμπελοκήπων και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις.

Λίγο αργότερα, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τον εντόπισαν και του φόρεσαν χειροπέδες. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 φυσίγγια, χωρίς να κατέχει σχετική άδεια. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί Όπλων, με την οποία αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This