Προφυλακίστηκε ο 65χρονος που ασέλγησε τον ανιψιό του! «Τον γαργάλισα», υποστήριξε

«Πρόκειται για παρεξήγηση» τόνισε

Must Read

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 65χρονος από την Θεσσαλονίκη ο οποίος ασέλγησε σε βάρος του 8χρονου ανιψιού του!

Νωρίτερα σήμερα το πρωί απολογήθηκε στον 1ο τακτικό ανακριτή.

Σε βάρος του είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, όπως επίσης για παράνομη κατοχή πυρομαχικών, επειδή βρέθηκαν στο σπίτι του 20 φυσίγγια, για τα οποία δεν διέθετε άδεια.

Στην απολογία του, ο 65χρονος αρνήθηκε την κατηγορία της κατάχρησης (κακούργημα), διαφωνώντας με τον νομικό χαρακτηρισμό της πράξης που τέλεσε. Κατά πληροφορίες, ο ίδιος ανέφερε ότι έπαιζε με τον ανήλικο και κάποια στιγμή τον «γαργάλισε».

Επρόκειτο περί «παρεξήγησης» φέρεται να είπε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, ισχυρισμός που δεν έγινε δεκτός από εισαγγελέα και ανακριτή, που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι καταγγελλόμενες πράξεις – αγγίγματα σε απόκρυφα σημεία – συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου στους Αμπελόκηπους. Κατά τη δικογραφία, σε διπλανό διαμέρισμα διαμένει ο 8χρονος με τους γονείς του και καθώς εκείνοι απουσίαζαν, ανέθεσαν για λίγη ώρα την επίβλεψη του γιου τους στον 65χρονο θείο (εξ αγχιστείας).

Για την παραπομπή του σε δίκη θα αποφανθεί το επόμενο διάστημα -και μετά το πέρας της κύριας ανάκρισης- το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This