Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, Σπύρος Πατέρας

Εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους την καταβολή χρηματικής εγγύησης και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Must Read

Αέρα ελευθερίας πνέει από σήμερα ο πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Σπύρος Πατέρας, ο οποίος πλήρωσε εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ για να βγει από τη φυλακή.

Μετά την απολογία του για το «έγκλημα» στα Τέμπη, ο κ. Πατέρας, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για διατάραξη ασφάλειας των συγκοινωνιών που οδήγησε στον θάνατο 57 ανθρώπους και πλημελληματική δίωξη για ανθρωποκτονία και βαριές σωματικές βλάβες κατά συρροή από αμέλεια, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την καταβολή χρηματικής εγγύησης και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σπύρος Πατέρας δεν απολογήθηκε την ημερομηνία που ήταν προγραμματισμένο στις 5 Σεπτεμβρίου, γιατί εκείνη την ημέρα σημειώθηκαν οι πλημμύρες που έπνιξαν στη λάσπη τα χωριά της Θεσσαλίας.

Σημειώνεται ότι ο Σπύρος Πατέρας, ο οποίος υπέγραψε τη μετάταξη του σταθμάρχη, διώκεται μεταξύ άλλων για παράβαση καθήκοντος. Για την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν βρεθεί προσωρινά κρατούμενοι μόνο ο σταθμάρχης και ο επιθεωρητής του ΟΣΕ στη Θεσσαλία, παρά το γεγονός ότι διώκονται συνολικά 15 άτομα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This