Παραδόθηκαν οι τέσσερις που βοήθησαν τους δύο δολοφόνους του 8χρονου στο Ζεφύρι

Χρειάστηκαν τρία 24ωρα για να πειστούν

Must Read

Οι επαφές των αστυνομικών μέσω συγγενών με τους τέσσερις που εμπλέκονται στη δολοφονία του 8χρονου Παναγιώτη στο Ζεφύρι απέδωσαν καρπούς και οι τέσσερις πείστηκαν να εμφανιστούν στις Αρχές, ωστόσο οι δύο που άνοιξαν πυρ και άλλοι δύο εμπλεκόμενοι ακόμα αναζητούνται.

Χρειάστηκαν τρία 24ωρα για να πειστούν οι συνεργοί των δολοφόνων που είχαν ταυτοποιηθεί να εμφανιστούν ενώπιον των αστυνομικών. Αυτό έγινε το απόγευμα της Τρίτης και οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 22, 30, 26 και 22 ετών, συνοδεία των συνηγόρων τους, παρουσιάστηκαν στην Αστυνομία.

Πρόκειται όμως για την… υποστηρικτική ομάδα, η οποία επέβαινε σε τρία οχήματα, μέσα από τα οποία οι δύο ένοπλοι δράστες το βράδυ του Σαββάτου (14/10) γάζωσαν το σπίτι της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη επί της οδού Μαρίνου Αντύπα στο Ζεφύρι. Από την καταιγίδα πυρών μια βολίδα έπληξε στο μάτι τον 8χρονο που έπαιζε με άλλα παιδάκια στο μπαλκόνι και ξεψύχησε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου μεταφέρθηκε.

Οι τέσσερις που παραδόθηκαν οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα για την άσκηση διώξεων, ωστόσο οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι απλώς οδηγούσαν ή ήταν μέσα στα οχήματα και δεν άνοιξαν πυρ. Ωστόσο από την έρευνα της Αστυνομίας προκύπτει ότι δεν πυροβόλησαν μόνο οι δύο άφαντοι, για την ώρα, Ρομά αλλά και άλλοι με τα ίδια όπλα…

Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμα τέσσερα άτομα, δύο εκ των οποίων οι φερόμενοι ως δολοφόνοι. Ολοι όμως οι εμπλεκόμενοι στο τραγικό επεισόδιο της βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για σωρεία αδικημάτων.

Ο ένας είχε συλληφθεί στις 11 Αυγούστου, καθώς στην κατοχή του είχε βρεθεί πιστόλι, κλεμμένο από αστυνομικό. Η ίδια ομάδα επίσης πριν από έναν μήνα είχε πυρπολήσει το γειτονικό σπίτι από αυτό του 8χρονου, επειδή εκεί διέμεναν άλλοι συγγενείς της οικογένειας που είχαν βάλει στο στόχαστρο.

Δράστης, σύμφωνα με τη μητέρα του άτυχου Παναγιώτη, φέρεται ότι είναι ο νονός του ανηλίκου. Αφορμή της βεντέτας ένα προξενιό που δεν προχώρησε, καθώς ο δράστης και νονός του 8χρονου ήθελε να πάρει την αδελφή του πατέρα του ανηλίκου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This