Πρόεδρος Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού: «Οι κοριοί στο ξενοδοχείο ήταν μεμονωμένο περιστατικό»

Must Read

Αναφορά στην εμφάνιση κοριών σε ξενοδοχείο της Αττικής, που προκάλεσε ανησυχία και ερωτήματα, έκανε ο πρόεδρος των Εργαζομένων Επισιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Χοτζόγλου.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «μεμονωμένο περιστατικό» και εξήγησε πως στην πτέρυγα του ξενοδοχείου όπου εντοπίστηκαν οι κοριοί, έγινε απεντόμωση και την επόμενη μέρα άνοιξε ξανά. Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, είπε πως στο ξενοδοχείο έμεναν επισκέπτες από τη Γαλλία και τη Βρετανία. Παράλληλα, σε ό,τι αφορά στα μέτρα προφύλαξης, ο πρόεδρος των Εργαζομένων Επισιτισμού και Τουρισμού είπε πως στα ξενοδοχεία υπάρχει ειδικό έπιπλο για τις βαλίτσες και εκεί πρέπει να τοποθετούνται.

«Οι καμαριέρες καθαρίζουν μετά από τον covid κανονικά και όχι επιφανειακά και τα ξενοδοχεία είναι υποχρεωμένα να αλλάζουν τακτικά τα στρώματα», κατέληξε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This