Παραλίγο τραγωδία στη Ζάκυνθο: 47χρονος πυροβόλησε εναντίον ιδιοκτήτη ταβέρνας

Πώς συνέβη το περιστατικό

Must Read

Άνω κάτω έχει κάνει το νησί της Ζακύνθου η Αστυνομία για να εντοπίσει έναν 47χρονο κάτοικο ο οποίος πυροβόλησε κατά ενός 53χρονου με καταγωγή από την Αλβανία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, το παρολίγον θύμα είναι ιδιοκτήτης ταβέρνας στο Αργάσι. Χθες τα μεσάνυχτα ένας 45χρονος του παραπονέθηκε για την φασαρία που ερχόταν από το μαγαζί. Μέσα σε λίγη ώρα τα αίματα άναψαν και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια.

Ο 19χρονος γιος και ένας 38χρονος υπάλληλος του 53χρονου ήρθαν να τον βοηθήσουν ενώ ο 47χρονος που αναζητείται και ο 50χρονος φίλος του έσπευσαν στο πλευρό του 45χρονου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, ο  γιος του και ο υπάλληλός του, οι δύο άνδρες που ήρθαν για βοήθεια τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν με αποτέλεσμα να χρειαστεί ο ένας να πάει στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, ο 47χρονος τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και συνέλαβε  τον 50χρονο για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, όχι, όμως και τον 47χρονο που κατάφερε να διαφύγει.

Στο σημείο δεν βρέθηκε το όπλο που φέρεται να χρησιμοποίησε ο 47χρονος, ούτε και κάλυκας. Ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This