«Είπα – ξείπα» Κούγια: Δεν παραιτούμαι από την Πισπιρίγκου – Το έκανα για να κερδίσω χρόνο

Γελοιοποιεί την λειτουργία της Δικαιοσύνης καθώς μπαινοβγαίνει σε αίθουσες και... υποθέσεις όπως τον συμφέρει

Must Read

Πόσα θες να μας τρελάνεις;  O Αλέξης Κούγιας παραιτήθηκε το μεσημέρι από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όρισε τρεις νέες συνηγόρους στην κατηγορουμένη μητέρα από την Πάτρα και μετά ο ποινικολόγος επανήλθε λέγοντας ότι παραμένει στην δίκη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας!

Παιχνιδάκια Κούγια: Την άλλη εβδομάδα θα αποφασίσει αν θα παραιτηθεί από την υπόθεση Πισπιρίγκου – Ποιες είναι οι νέες συνήγοροι

Το γραφείο του δικηγόρου έδωσε στην δημοσιότητα δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρεται ότι, ήταν τυπική η παραίτησή του για να ματαιωθεί η απολογία της κατηγορουμένης και να κερδίσει χρόνο.

Ο κ. Κούγιας θεωρείται λειτουργός της Δικαιοσύνης, η συμπεριφορά του ωστόσο γελοιοποιεί την λειτουργία της, αφού μπαινοβγαίνει σε αίθουσες και… υποθέσεις όπως τον συμφέρει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This