Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην ΑΣΟΕΕ – Έψαχναν τον πρύτανη, επιτέθηκαν σε φοιτητή

Must Read

Αντιεξουσιαστές -κρατώντας σφυριά στα χέρια τους- «μπούκαραν» πριν από λίγη ώρα για μια ακόμη φορά στην ΑΣΟΕΕ και επιτέθηκαν σε έναν φοιτητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 15 κουκουλοφόροι οι οποίοι συνδέονται με το υπόγειο των αντιεξουσιαστών στην ΑΣΟΕΕ αναζήτησαν τον πρύτανη, ο οποίος απουσίαζε εκείνη τη στιγμή. Στη συνέχεια προπηλάκισαν και επιτέθηκαν σε έναν φοιτητή.

Δείτε ακόμη: Πρωτοπόρα η ΑΣΟΕΕ: Φοιτητικό μπλόκο στις καταλήψεις με ηλεκτρονική ψηφοφορία

Οι πρυτανικές αρχές ειδοποίησαν την αστυνομία, όμως η ένταση κράτησε μόνο για λίγα λεπτά και όταν έφτασαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, ήταν ήδη αργά καθώς η ομάδα των κουκουλοφόρων είχε αποχωρήσει. 

Πριν φύγουν, προκάλεσαν και ζημιές σπάζοντας την τζαμαρία στη βιβλιοθήκη του ιδρύματος και έγραψαν συνθήματα σε τοίχους.

Να σημειωθεί πως ανάλογα επεισόδια είχαν γίνει και πριν από δυο μέρες, όταν αναρχικοί επιτέθηκαν σε φοιτητές.

Διαβάστε ακόμη: Ντου αναρχικών σε φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ – «Στους φοιτητές, ρε παιδιά; Ήρθατε στον χώρο μας και μας τραμπουκίζετε;» (video)

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This