Κατασχέθηκε το σπίτι-μουσείο του Πάμπλο Εσκομπάρ

Έκλεισε ο κύκλος...

Must Read

Τίτλοι τέλους…

Ένα σπίτι αξίας 2.500.000 δολαρίων, που κάποτε ανήκε στον Πάμπλο Εσκομπάρ και έπειτα μετατράπηκε από τον αδελφό του σε τουριστικό αξιοθέατο, κατασχέθηκε από την κυβέρνηση της Κολομβίας! Και με αυτό τον τρόπο κλείνει ένας κύκλος!

Το σπίτι του «αυτοκράτορα της κοκαΐνης» είχε μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ιδιότυπο μουσείο που προσέλκυε μάλιστα μεγάλο αριθμό… ναρκοτουριστών. Οι αρχές πραγματοποίησαν έφοδο στην ιδιοκτησία στην γειτονιά Μεντεγίν του Ελ Πομπλάντο και κάπως έτσι μπαίνουν οι τίτλοι τέλους.

Το γραφείο δε του Γενικού Εισαγγελέα ανέφερε ότι το ακίνητο αγοράστηκε μέσω της περιουσίας που συσσώρευσε ο βαρώνος του Καρτέλ από το εμπόριο ναρκωτικών την δεκαετία του 1980 και του 1990. Πρόσθεσε εξάλλου ότι τα δημόσια αρχεία δείχνουν πως ο αδερφός του Εσκομπάρ κατάφερε να καταγράψει τον τίτλο ιδιοκτησίας με το όνομα μιας γυναίκας, σύμφωνα με πηγές από την Daily Mail.

Μέσα στο κτίριο λέγεται ότι υπήρχαν κάθε λογής αντικείμενα: ένα πορτρέτο του Πάμπλο Εσκομπάρ με τον Μάρλον Μπράντο, ως Δον Βίτο Κορλεόνε, το ρώσικο γούνινο καπέλο που φορούσε κατά την διάρκεια μιας επίσκεψης στη Μόσχα, το αυτοκίνητο των Μπόνι και Κλάιντ, ένα γραφείο με μυστικές κρύπτες για να κρύβονται όπλα, ένα θωρακισμένο SUV με «παραθυράκια» για να πυροβολεί κάποιος από μέσα, ένα τζετ σκι και ένα γιγάντιο χαρτονόμισμα 500 δολαρίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This