Δίκη Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε αίτημα για την κλήτευση γενετιστών – Επιστρέφει ο Κούγιας στην υπεράσπιση

Προκαλεί μεγάλη απορία που βρίσκεται ο γνωστός ποινικολόγος

Must Read

«Όχι» με ομόφωνη απόφαση σε ένα ακόμα αίτημα από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που αφορούσε την κλήτευση δυο νέων μαρτύρων που είναι γενετιστές και καθηγητές ιατρικής από τα Σκόπια και το Λονδίνο αντίστοιχα. Παράλληλα η 35χρονη κατηγορούμενη ζήτησε να παύσει δύο από τις τρεις συνηγόρους που όρισε την προηγούμενη εβδομάδα το δικαστήριο καθώς, όπως ανέφερε, επικοινώνησε με τον Αλέξη Κούγια και της είπε πως θα επανέλθει στην υπεράσπισή της!

Πάντως, προκαλεί μεγάλη απορία το που ακριβώς βρίσκεται ο Κούγιας, ερώτημα που μάλλον θα απαντηθεί σε λίγες ώρες.

Το αίτημα

Το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου που απορρίφθηκε αφορούσε την κλήτευση μίας γυναίκας μάρτυρα από το πανεπιστήμιο του Λονδίνου και έναν καθηγητή γενετικής από τη Βόρεια Μακεδονία.

Οι συγκεκριμένοι μάρτυρες θα εξηγούσαν το ιστορικό της οικογένειας, το γεγονός ότι η κατηγορουμένη πάσχει από λύκο και καρδιακή ανεπάρκεια και θα υποστήριζαν πως ο γονιδιακός έλεγχος στην Τζωρτζίνα δεν ήταν πλήρης.

Η νέα υπεράσπιση ζήτησε διακοπή της δίκης μέχρι να έρθουν οι νέοι μάρτυρες και να διοριστεί διερμηνέας.

Η εισαγγελέας της έδρας ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με το νέο αίτημα:

«Είχαμε πολλές αμφισβητήσεις στη δίκη αυτά για πολλά άλλα ζητήματα αλλά για το γονιδιακό έλεγχο όμως δεν υπήρξε ποτέ αμφισβήτηση. Να απορριφθεί το αίτημα».

Η επιστροφή του Αλέξη Κούγια 

Μετά την απόρριψη του αιτήματος η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε τον λόγο και είπε πως θέλει να παύσει δύο από τις δικηγόρους της.

 

«Γιατί θα επανέλθει ο κ. Κούγιας με την συνεργάτιδά του, την κ. Μπάκα», ανέφερε η 35χρονη και πρόσθεσε σχετικά με τις συνηγόρους της «δεν έχουν έρθει σε καμία επικοινωνία με εμένα, δεν έχουν γνώση της δικογραφίας, επικοινώνησαν με το κ. Κούγια και τον ρώτησα αν θα έρθει ξανά στη δίκη και δέχθηκε να έρθει με την κ. Μπάκα».

Δείτε επίσης:

«Βασίλισσα» η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού – Τι αποκάλυψε συγκρατούμενή της

Συνεχίζει να μας τρελαίνει ο Κούγιας με την δήθεν παραίτησή του: «Ήταν κίνηση τακτικής»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This