Δίκη Πισπιρίγκου: Θα εξεταστούν υπό όρους οι νέοι μάρτυρες που κάλεσε η υπεράσπιση – Που βρισκόταν ο Αλέξης Κούγιας

Ο ποινικολόγος θα αναλάβει πάλι την υπεράσπιση της 35χρνης

Must Read

Αλλάζουν τα δεδομένα στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η υπεράσπιση της οποίας είχε καταθέσει αίτημα νωρίτερα να εξεταστούν δύο μάρτυρες καθηγητές γενετικής που απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, εφόσον οι δύο επιστήμονες βρεθούν στο δικαστήριο αύριο το πρωί θα εξεταστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης.

«Εάν βρίσκονται εδώ στις 9:30 θα εξεταστούν» είπε η πρόεδρος στην κατηγορούμενη και συνέχισε: «αλλιώς θα απολογηθείτε, εκτός αν θέλετε να τηρήσετε το δικαίωμα της σιωπής».

Δείτε βίντεο:

 

Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί αύριο με την 35χρονη κατηγορούμενη να έχει στο πλευρό της και πάλι τον Αλέξη Κούγια και τη συνεργάτη του καθώς και τη μία εκ των τριών συνηγόρων που είχε διορίσει το δικαστήριο. Νωρίτερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει από το δικαστήριο να παύσει τις δύο εκ των τριών συνηγόρων της υποστηρίζοντας πως δεν είχαν έρθει σε επικοινωνία μαζί της.

Επίσης, νωρίτερα το δικαστήριο ζήτησε να παρασταθεί ο κ. Κούγιας. Όταν η διορισμένη συνήγορος είπε πως ο ποινικολόγος έχει άλλο δικαστήριο εκτός Αθηνών, η πρόεδρος ζήτησε να προσκομιστούν γραπτές βεβαιώσεις από την γραμματεία του επαρχιακού δικαστηρίου. Τελικά την επιβεβαίωση έκανε η Έδρα, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος.

Δείτε βίντεο:

Τι συνέβη νωρίτερα στο δικαστήριο

«Όχι» με ομόφωνη απόφαση σε ένα ακόμα αίτημα από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που αφορούσε την κλήτευση δυο νέων μαρτύρων που είναι γενετιστές και καθηγητές ιατρικής από τα Σκόπια και το Λονδίνο αντίστοιχα. Παράλληλα η 35χρονη κατηγορούμενη ζήτησε να παύσει δύο από τις τρεις συνηγόρους που όρισε την προηγούμενη εβδομάδα το δικαστήριο καθώς, όπως ανέφερε, επικοινώνησε με τον Αλέξη Κούγια και της είπε πως θα επανέλθει στην υπεράσπισή της!

Πάντως, προκαλεί μεγάλη απορία το που ακριβώς βρίσκεται ο Κούγιας, ερώτημα που μάλλον θα απαντηθεί σε λίγες ώρες.

Το αίτημα

Το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου που απορρίφθηκε αφορούσε την κλήτευση μίας γυναίκας μάρτυρα από το πανεπιστήμιο του Λονδίνου και έναν καθηγητή γενετικής από τη Βόρεια Μακεδονία.

Οι συγκεκριμένοι μάρτυρες θα εξηγούσαν το ιστορικό της οικογένειας, το γεγονός ότι η κατηγορουμένη πάσχει από λύκο και καρδιακή ανεπάρκεια και θα υποστήριζαν πως ο γονιδιακός έλεγχος στην Τζωρτζίνα δεν ήταν πλήρης.

Η νέα υπεράσπιση ζήτησε διακοπή της δίκης μέχρι να έρθουν οι νέοι μάρτυρες και να διοριστεί διερμηνέας.

Η εισαγγελέας της έδρας ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με το νέο αίτημα:

«Είχαμε πολλές αμφισβητήσεις στη δίκη αυτά για πολλά άλλα ζητήματα αλλά για το γονιδιακό έλεγχο όμως δεν υπήρξε ποτέ αμφισβήτηση. Να απορριφθεί το αίτημα».

Η επιστροφή του Αλέξη Κούγια 

Μετά την απόρριψη του αιτήματος η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε τον λόγο και είπε πως θέλει να παύσει δύο από τις δικηγόρους της.

 

«Γιατί θα επανέλθει ο κ. Κούγιας με την συνεργάτιδά του, την κ. Μπάκα», ανέφερε η 35χρονη και πρόσθεσε σχετικά με τις συνηγόρους της «δεν έχουν έρθει σε καμία επικοινωνία με εμένα, δεν έχουν γνώση της δικογραφίας, επικοινώνησαν με το κ. Κούγια και τον ρώτησα αν θα έρθει ξανά στη δίκη και δέχθηκε να έρθει με την κ. Μπάκα».

Δείτε επίσης:

«Βασίλισσα» η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού – Τι αποκάλυψε συγκρατούμενή της

Συνεχίζει να μας τρελαίνει ο Κούγιας με την δήθεν παραίτησή του: «Ήταν κίνηση τακτικής»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This