Ντοκουμέντα με τον υποψήφιο δήμαρχο που διατηρούσε σχέσεις με τον Άδωνι και καταγγέλλεται ότι «βούτηξε» μεγάλα χρηματικά ποσά

Η γυναίκα που τον κατήγγειλε λέει ότι της άρπαξε 128.000 ευρώ πείθοντάς την να επενδύσει σε προγράμματα του υπουργείου Ανάπτυξης

Must Read

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως μετά την καταγγελία γυναίκας για τον υποψήφιο δήμαρχο που διατηρούσε σχέσεις με τον Άδωνι Γεωργιάδη και της άρπαξε μεγάλα χρηματικά ποσά, πείθοντας την να τα επενδύσει σε προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος που σύμφωνα με την καταγγελία να «τσέπωσε» 128.000 ευρώ από τη γυναίκα με την οποία σύναψε ερωτικό δεσμό και στη συνέχεια την εξαπάτησε, ακούγεται να λέει στα μηνύματα που δημοσίευσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

«Λοιπόν Ειρήνη, επειδή καταλαβαίνω πως εσύ έχεις τα νεύρα σου, άλλα λες τη μία μέρα, αλλάζεις συμπεριφορά. Αυτή η διπολική συμπεριφορά δεν ξέρω πού οφείλεται, ξέρεις μόνο εσύ. Λοιπόν, άκου λίγο για να τελειώνουμε. Τα χρήματα που σου βάζουν με επιστροφή, είναι τα παράβολα που όπως είπες τα είχες βάλει εκείνη την ημέρα. Όταν δεν στα βάζανε φώναζες, όταν στα βάζανε φωνάζεις. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με σένα» αναφέρει και συνεχίζει:

«Δεύτερον, όταν σου είπα να κάνουμε αυτό και σου είπα ότι είμαι μπροστά, αυτό αγαπημένη μου το κάναμε με γνωριμία. Ξέρεις κι έγινε κάτω από το τραπέζι. Οπότε εσύ τώρα μου πετάς πράγματα, μομφές, οι οποίες δεν ισχύουν. Νομίζεις ότι με εκβιάζεις ενώ δεν έχω κάτι να φοβηθώ. Πήγαινε στον Μαντζουράνη, πήγαινε και στον Θεό τον ίδιο και πες τους «γειά σας τι κάνετε, έκανα λαμογιά μέσω υπουργείου για να κάνω δουλειές. Και νομίζεις πως αυτοί θα σε αφήσουν ήσυχη μετά. Και δεν πα να βάλεις και τον Μαντζουράνη που είναι του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά θα του φερθούν πάρα πολύ καλά» λέει στο θύμα ο υποψήφιος δήμαρχος και συνεχίζει:

«Τρίτον, εάν δεν θες αγαπημένη μου όλο αυτό το άγχος ούτε να περιμένεις, ξέρεις ποια είναι η λύση; Να μου πεις ”αγαπημένε μου, δεν θέλω να πάρω τα προγράμματα, θέλω να πάρω τις εγγυητικές μου πίσω, να τα πάρω πισω όλα και δεν θέλω να περιμένω τίποτα”. Απλό είναι το θέμα και τέλος. Τώρα, το να μου στέλνεις απειλητικά μηνύματα, που νομίζεις ότι είναι απειλητικά, γιατί εγώ δεν έχω να κρυφτώ από κάτι, καθαρός ουρανός δεν φοβάται τέτοιες αστραπές, αλλά πες μου τι θέλεις. Γιατί προφανώς εγώ είμαι στη μέση και δεν θέλω να εκτίθεμαι γιατί εμένα ξέρουν. Δεν ξέρουν εσένα. Εντάξει; Οπότε, σταματάς να με απειλείς, γιατί νομίζεις ότι με απειλείς, εγώ δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Και μπορείς να μου πεις, σκέψου μεγάλο κορίτσι είσαι. Κι όσον αφορά για τον πολιτικό που λες , ντροπή σου που το λες αυτό το πράγμα που εγώ ασχολήθηκα. Και όχι, δεν θα σου πω ποιος είναι. Εσύ, ένα πράγμα σου λέμε και όχι εχέμυθη δεν είσαι, μιλάς και δεν ξέρω πού;».

Δείτε το βίντεο της εκπομπής:

 

Δείτε επίσης:

Σάλος! Υποψήφιος δήμαρχος που διατηρούσε σχέσεις με τον Άδωνι καταγγέλλεται ότι «βούτηξε» 128.000 ευρώ από γυναίκα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This