Στη φυλακή ο πατέρας που σκότωσε την κόρη του στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Τον δρόμο για την φυλακή θα πάρει ο πατέρας που στραγγάλισε την ίδια την 42χρονη κόρη του η οποία έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας στο σπίτι της στις Συκιές Θεσσαλονίκης το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Ο 69χρονος απολογήθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος καθώς μετά το έγκλημα πήγε στο σπίτι του και αυτοτραυματίστηκε με ψαροτούφεκο καθώς θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο ίδρυμα στήθηκε ειδικός χώρος για την απολογία και εκεί μετέβησαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Δείτε βίντεο με την αποκάλυψη της τραγωδίας:

Ο πατέρας φέρεται να επανέλαβε όσα είπε προανακριτικά, ότι, δηλαδή, την σκότωσε γιατί δεν ήθελε να την βλέπει να υποφέρει.

Μόλις βγει από το νοσοκομείο θα οδηγηθεί στην φυλακή. Εις βάρος του 69χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η άτυχη 42χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της. Ο πατέρας της ομολόγησε το έγκλημα όταν εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του. Η άτυχη κοπέλα είχε μάθει να ζει με την ασθένειά της και είχε μεγάλη όρεξη για ζωή.

Δείτε επίσης:

Η τραγική ιστορία της 42χρονης Κατερίνας που έπεσε νεκρή από τα χέρια του πατέρα της στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This