Εκτέλεση Τούρκων στη Λούτσα: Θρίλερ με άνδρα που τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε πως ξέρει τους δολοφόνους!

Εξετάζεται στην ΓΑΔΑ για να διαπιστωθεί αν έχε σχέση με τις δολοφονίες

Must Read

Σε «κόκκινο» συναγερμό τέθηκε η Ελληνική Αστυνομία καθώς σήμερα τα ξημερώματα ένας άνδρας τηλεφώνησε στις αρχές και ανέφερε πως γνωρίζει ποια άτομα κρύβονται πίσω από την άγρια δολοφονία των έξι Τούρκων στη Λούτσα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο άνδρας που τηλεφώνησε είναι και αυτός Τούρκος. Μάλιστα, ο άγνωστος εξέφρασε φόβους για την ζωή του και ζήτησε προστασία από την αστυνομία. Επίσης έδωσε στα στελέχη της αστυνομίας την διεύθυνσή του.

 

Ο άνδρας πήγε στα κεντρικά της Αστυνομίας όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν έχει και ο ίδιος κάποια εμπλοκή με τις δολοφονίες.

Η έρευνα της αστυνομίας για την διαλεύκανση του εγκλήματος συνεχίζεται. Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας 32χρονος στο αεροδρόμιο λίγη ώρα μετά το περιστατικό.  Ο νεαρός είχε προηγουμένως παγιδεύσει τα θύματα όπως διαπιστώθηκε από τις συνομιλίες που είχε στο κινητό του τηλέφωνο ένα από αυτά.

Επίσης, είχε υποσχεθεί στους έξι Τούρκους πως θα τους πήγαινε στο αεροδρόμιο για να φύγουν από τη χώρα αλλά τελικά τους μετέφερε στο σημείο που εκτελέστηκαν.

Ο 32χρονος βρίσκεται στη φυλακή μαζί με έναν 28χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συρροή και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το μακελειό στη Λούτσα έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου. Οι Τούρκοι, ηλικίας 20 έως 30 ετών, δολοφονήθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες. Στο σημείο είχαν εντοπιστεί 25 κάλυκες.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This