Ετοιμάζει μηνύσεις η 23χρονη μητέρα από την Αχαΐα που «έχασε» τα μωρά της μέσα σε ένα χρόνο

Κινείται νομικά κατά όσων αφήνουν υπόνοιες για τον θάνατο των μωρών και την ταυτίζουν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Must Read

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση με την 23χρονη μητέρα από την Κάτω Αχαΐα που έχασε τα δυο βρέφη της. Πλέον η νεαρή ετοιμάζει μηνύσεις κατά οποιουδήποτε αφήνει να εννοηθεί πως έβλαψε τα παιδιά της, κάνει χρήση ναρκωτικών και σε όποιον την ταυτίζει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της Βούλα Δημητριάδου: «Η μητέρα θέλει να κάνει μήνυση στον τοπικό Τύπο που την χαρακτηρίζουν Πισπιρίγκου και, λυπάμαι βέβαια που το θα πω αλλά η ίδια το προκάλεσε, κατά της βιολογικής μητέρας της, γιατί άφησε υπονοούμενα λέγοντας ότι μπορεί να πείραξε τα παιδιά και ότι παίρνει ουσίες». 

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου και των δύο παιδιών μέσα στον Νοέμβριο, οπότε και η δικηγόρος θα ζητήσει τον διορισμό δύο παιδιάτρων από την Εισαγγελέα για να ρίξουν άπλετο φως στο πόρισμα.

Οι καταθέσεις για την υπόθεση ξεκίνησε με την μητέρα και τη γιαγιά των βρεφών και θα συνεχιστεί και με άλλα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, θα κληθούν να καταθέσουν και γιατροί, καθώς επίσης και ο Πακιστανός σύντροφος της 23χρονης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This