Φρίκη στην Λάρισα! Ανήλικοι βίασαν 17χρονο με αναπτυξιακή διαταραχή – Είπαν ότι έκαναν πλάκα

Ένας 15χρονος συνελήφθη

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα περιστατικό βιασμού που αποκαλύφθηκε στην Λάρισα με δράστες ένας 15χρονος και έναν φίλο του και θύμα ένας 17χρονο με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, όλα ξεκίνησαν ως ένα «αστείο», όπως το χαρακτήρισαν οι δράστες, την περασμένη Τρίτη.  Ο 15χρονος και ο φίλος βρίσκονταν στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς, στον Μεγάλο Προφήτη Ηλία, στη συνοικία της Νεράιδας, στη Λάρισα. Εκεί εξανάγκασαν τον 17χρονο σε γενετήσια πράξη!

Όπως ανέφερε η δικογραφία, ο φίλος του 15χρονου φέρεται να κρατούσε τον 17χρονο θύμα στο παγκάκι και ο 15χρονος τον εξανάγκασε σε ανοχή γενετήσιας πράξης, ενώ την ίδια στιγμή αναφερόταν στο θύμα με απαξιωτικά σχόλια.

Ο 15χρονος είπε πως έβαλε μόνο «το χέρι του, πάνω από το παντελόνι» του 17χρονου, αρνούμενος την κατηγορία και τα περί γενετήσιας πράξης.

Άμεσα την Τρίτη έγινε η καταγγελία στην αστυνομία από την μητέρα του θύματος η οποία προχώρησε αρχικά σε προσαγωγές από τις οποίες η μία μετατράπηκε σε σύλληψη.

Ο 15χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.  Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό από κοινού, προκειμένου να απολογηθεί στην Ανακρίτρια. Η απολογία ενδέχεται να γίνει ακόμα και σήμερα. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This