Αποκλειστικό από τα Δικαστήρια Πειραιά: Κινδύνεψε δικαστικός υπάλληλος από πτώση ψευδοροφής

Μετά τα παρατράγουδα στην Ευελπίδων "σαπίζει" και το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά

Must Read

Δεν είναι μόνο το Εφετείο Αθηνών και τα κτίρια της Ευελπίδων που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των δικαστικών υπαλλήλων και πολιτών.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά επί των οδών Σκουζέ και Φίλωνος.

Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία που έφτασε στο newsbreak.gr, κατά τις βροχοπτώσεις του περασμένου Σεπτεμβρίου κατέρρευσε ψευδοροφή ακριβώς πάνω από το γραφείο δικαστικής υπαλλήλου στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιά, στον έκτο όροφο των δικαστηρίων.

Δείτε φωτογραφία:

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή η υπάλληλος απουσίαζε και έτσι δεν έπεσε η ψευδοροφή στο… κεφάλι της. Όμως παραλίγο να τραυματιστεί αστυνομικός που συνοδεύει Εισαγγελέα και καθόταν σε διπλανό γραφείο.

Σχεδόν δύο μήνες μετά, η οροφή παραμένει ακάλυπτη. Κανείς υπεύθυνος από τη διοίκηση του Εφετείου δεν έχει ασχοληθεί με την επισκευή της οροφής στο συγκεκριμένο γραφείο της Εισαγγελίας.

Στις επόμενες βροχές οι υπάλληλοι θα βάλουν και πάλι… κουβάδες, όπως βλέπετε στην φωτογραφία,  για να μην πλημμυρίσουν. Καλό είναι να φορούν και… κράνος για να αποφύγουν τυχόν νέο… «βομβαρδισμό» από τις σάπιες ψευδοροφές που καταρρέουν εύλογα, μετά από 40 χρόνια λειτουργίας του Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This