Λάρισα: Μαχαίρωσαν 25χρονο στο πρόσωπο «δια ασήμαντη αφορμή»

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακείμενου καταστήματος

Must Read

Αιμόφυρτος, με τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκε γύρω στις 6 τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ένας 25χρονος Λαρισαίος, καθώς, όπως υποστήριξε ο ίδιος δέχθηκε επίθεση «δια ασήμαντη αφορμή».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του onlarissa.gr, τον νεαρό άνδρα είδαν να αιμορραγεί περαστικοί, οι ο οποίοι και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, «πιθανόν από μαχαίρι», με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η παρακολούθησή του στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, το θύμα φέρεται να υποστήριξε, μιλώντας στις αρχές, πως δέχθηκε επίθεση από άτομο που δεν γνώριζε και μάλιστα για «ασήμαντο λόγο», την ώρα που βρισκόταν σε τυροπιτάδικο στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Κουμουνδούρου, στο κέντρο της Λάρισας, και έτρωγε αμέριμνος.

Σημειώνεται πως το περιστατικό, το οποίοι διερευνούν οι άνδρες του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, εικάζεται πως έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος εστίασης, με το οπτικό υλικό να αναμένεται να λύσει το «γρίφο» της υπόθεσης.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This