«Το μωράκι ήταν…» – Πώς περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας το τροχαίο με θύμα βρέφος στο Βόλο

Η γιαγιά του το μετέφερε με ταξί στον νοσοκομείο

Must Read

Με ταξί πήγε στο νοσοκομείο η γιαγιά του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο σε κεντρικό δρόμο στο Βόλο όταν ο παππούς του που το κρατούσε παρασύρθηκε από μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 33χρονος. Μάλιστα, το μωράκι δεν είχε εμφανή τραύματα στο σώμα του αλλά ήταν μελανιασμένο.

Ο 53χρονος παππούς και η γιαγιά του άτυχου βρέφους έτρωγαν λίγη ώρα πριν το τραγικό συμβάν σε μαγαζί πολύ κοντά στο τόπο του δυστυχήματος.

Δείτε βίντεο:

Η υπεύθυνη του μαγαζιού περιέγραψε πως βίωσε το δυστύχημα:

«Ακούσαμε ένα “μπαμ”. Και μετά, μια γυναίκα που φώναζε για το παιδί της. Ήταν η γιαγιά του. Κάθονταν όλοι μαζί στο μαγαζί. Δεν είχε τίποτα το παιδί. Ούτε αίμα, ούτε γρατζουνιά, ούτε τίποτα. Είδαμε απλά ένα μελανιασμένο μωρό που είχε πέσει κάτω. Το πήρε αμέσως στα χέρια η γιαγιά του και έφυγαν με ταξί γιατί το ασθενοφόρο αργούσε. Τη μηχανή δεν την είδαμε αλλά όσοι την είδαν μας είπαν πως πήγαινε γρήγορα και έκανε ελιγμούς».

Δείτε βίντεο:

Ένας ακόμη αυτόπτης μάρτυρας, ιδιοκτήτης άλλης επιχείρησης στο σημείο, είπε νωρίτερα πως η μηχανή έτρεχε ώστε να προλάβει το φανάρι.

«Άκουσα έναν ήχο, βγαίνω έξω και βλέπω στο δρόμο μια μηχανή να περνά από μπροστά μου. Σερνόταν για δύο τετράγωνα. Το παιδί στη μηχανή κόρναρε σαν παλαβός. Μετά τον είδα πεσμένο κάτω. Ήταν βαριά μηχανή, πρέπει να πηγαίνε γρήγορα για να συρθεί δύο τετράγωνα. Πρέπει να έτρεχε για να προλάβει να περάσει το φανάρι. Άκουσα που έλεγαν πως το παιδί θα φύγει με ταξί γιατί δεν είχε έρθει γρήγορα ασθενοφόρο», λέει ο επιχειρηματίας ο οποίος έχει ψητοπωλείο κοντά στο σημείο του δυστυχήματος.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

«Χθες (04-11-2023) βραδινές ώρες στον Βόλο, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ημεδαπός παρέσυρε ημεδαπό πεζό που είχε στην αγκαλιά του βρέφος και στη συνέχεια ανετράπη επί του οδοστρώματος. Οι δύο άνδρες και το βρέφος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους και ο ελαφρύς τραυματισμός των δύο ανδρών. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου».

Το χρονικό

Δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν οι γονείς ενός μωρού μόλις τριών μηνών στον Βόλο ότι το αγγελούδι τους έφυγε τόσο άδικα και αιφνίδια από την ζωή χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 22. 30 χθες το βράδυ ο παππούς του μωρού το είχε βγάλει βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Κάποια στιγμή ενώ ο ηλικιωμένος βρισκόταν στην οδό Ιάσονος μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ένας νεαρός τον παρέσυρε.

Το μωράκι έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε θανάσιμα με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει.

Δείτε βίντεο:

Την ίδια στιγμή, η μηχανή ανετράπη μαζί με τον οδηγό της.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το βρέφος και οι δύο άνδρες διακομίστηκαν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους και ο ελαφρύς τραυματισμός των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με περαστικούς αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός της μηχανής έκανε ελιγμούς επί της οδού Ιάσονος την ώρα που ο άνδρας με το βρέφος προσπαθούσε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη και η Τροχαία Βόλου διενεργεί προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This