Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ κατέρρευσε στο γήπεδο λίγο πριν ξεκινήσει το Κοζάνη-Λάρισα

Ο Παναγιώτης Νάσης υπέστη ανακοπή καρδιάς

Must Read

Το αίμα τους να παγώνει ένιωσαν άπαντες οι παρευρισκόμενοι στο ΔΑΚ Κοζάνης, βλέποντας τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας της Λάρισας, Παναγιώτη Νάση, να σωριάζεται στο έδαφος, ενόσω οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου Κοζάνης και της φιλοξενούμενης ΑΕΛ είχαν βγει στο γήπεδο για προθέρμανση, καθώς λίγη ώρα αργότερα ήταν να ξεκινήσει ο αγώνας για την έβδομη αγωνιστική της Super League 2.

Άπαντες στο γήπεδο κινητοποιήθηκαν άμεσα, με τον κ. Νάση να διακομίζεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης, έχοντας, ευτυχώς, τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο προπονητής κατέρρευσε καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Με βάση, εξάλλου, το kozanimedia.gr, η έγκαιρη επέμβαση των ιατρικών επιτελείων, αλλά και η παρουσία ασθενοφόρου στο γήπεδο αποδείχτηκε καταλυτική, καθώς στον Παναγιώτη Νάση έγινε ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή, τα οποία βοήθησαν στο να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ΔΑΚ Κοζάνης έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Με βάση νεότερες πληροφορίες του newsbreak.gr, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λάρισας φαίνεται να ξεπέρασε τον κίνδυνο, καθώς ήδη νιώθει καλύτερα.

  • Δείτε πλάνα από το γήπεδο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This