Ελεύθερος ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος στον Βόλο

Ελεύθερος ο μοτοσικλετιστής με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε ο 33χρονος μοτοσικλετιστής που παρέσυρε και σκότωσε το μόλις 4 μηνών αγγελούδι στον Βόλο, την περασμένη Κυριακή.

Μετά από την απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή, ο 33χρονος που παρέσυρε τον παππού και το μωρό, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

 

Όπως αναφέρει το gegonota.news στα δικαστήρια Βόλου βρέθηκαν σήμερα συγγενείς του 33χρονου, οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα όταν άκουσαν την απόφαση, ενώ ο ίδιος ο κατηγορούμενος έτρεξε στην αγκαλιά της αδερφής του.

 

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του μοτοσικλετιστή, κ. Νίκος Παπαπέτρος, ο εντολέας του υποστήριξε ότι δεν οδηγούσε επικίνδυνα και ότι ο μόνος ελιγμός που έκανε ήταν για να αποφύγει τον παππού που πετάχτηκε όπως λέει στο οδόστρωμα, κρατώντας στην αγκαλιά του το μωρό. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο 54χρονος άνδρας περπατούσε με το μωρό εκτός της πεζοδιάβασης.

Δείτε επίσης:

Βόλος: Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία του βρέφους – Κηδεύτηκε με τα αγαπημένα του λούτρινα αρκουδάκια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This