Τρισάγιο στον Μιχάλη Κατσούρη έκανε η οικογένειά του ανήμερα της γιορτής του

Έγινε στο σημείο που ξεψύχησε ο 29χρονος

Must Read

Τρισάγιο στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη τέλεσε σήμερα η οικογένειά του και η ΑΕΚ καθώς είναι η μέρα της ονομαστικής του εορτής.

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση των κιτρινόμαυρων στο Facebook, σήμερα είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια περνά την γιορτή του χωρίς να είναι εκείνος παρών.

Το τρισάγιο έγινε στο σημείο που ξεψύχησε ο 29χρονος κοντά σε περίπτερο στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την επίθεση των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Συνδέσμου των Παλαιμάχων.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Σήμερα είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του Μιχάλη και η οικογένεια της ΑΕΚ, δεν τον έχουν μαζί τους την μέρα της ονομαστικής του εορτής… Ο Μιχάλης είναι όμως πάντα εδώ. Μαζί Μας, στην σκέψη Μας και την καρδιά Μας.

Η οικογένεια του δολοφονημένου αδερφού μας, τέλεσε σήμερα Τρισάγιο στο σημείο όπου ο Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή, έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, λίγα μέτρα από το γήπεδο μας, στην Νέα Φιλαδέλφεια. Στο σημείο που μόνιμα από το καταραμένο εκείνο βράδυ του Αυγούστου τιμάται η μνήμη του.

Τα μέλη της οικογένειας του, εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Συνδέσμου των Παλαιμάχων, όπως κι αρκετοί φίλοι της ομάδας, μεταξύ τους και προσωπικοί του φίλοι ήταν εκεί για τον Μιχάλη. Το Τρισάγιο τέλεσε ο Πάτερ Άνθιμος.

Μιχάλη, είσαι πάντα εδώ μαζί Μας».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This