Λαρισαίος με μόλις 10 ευρώ κέρδισε 150.000 ευρώ στο Κίνο!

Τι λέει ο υπάλληλος του πρακτορείου

Must Read

Ένας Λαρισαίος θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο ΚΙΝΟ… Και τελικά δικαιώθηκε, κερδίζοντας ένα τεράστιο πόσο από το παιχνίδι του ΟΠΑΠ!

Κατέγραψε επτά στις επτά σωστές προβλέψεις με μπόνους 20. Δαπανώντας μόλις 10 ευρώ βρέθηκε να έχει κερδίσει 150.000 ευρώ…

Ο Φώτης, υπάλληλος του τυχερού πρακτορείου, μιλώντας στο onlarissa.gr, τόνισε ότι είναι πρωτάκουστο το ποσό του κέρδους σε αυτό το παιχνίδι, τουλάχιστον στην Λάρισα:

«Χθες είχαμε την χαρά να κερδίσει ένας τυχερός 150 χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα ήταν το πρώτο δελτίο που έριξα στην βάρδιά μου. Ο τυχερός ήρθε, ήταν ένας πελάτης που έρχεται στο κατάστημα μια με δύο φορές την εβδομάδα, έπαιξε, έφυγε και ξαναγύρισε μετά από πέντε λεπτά. Προφανώς κοίταξε το κινητό του, είδε ότι έβγαλε τα νούμερα και η αντίδρασή του ήταν ότι φαινόταν στα χαμένα, δεν το πίστευε και δεν ήξερε καν πόσα κέρδισε, ρωτούσε και κοιτάξαμε τις μηχανές, μας έλεγε να επικοινωνήσουμε με τον ΟΠΑΠ. Κάναμε όμως τα μαθηματικά και είδαμε ότι κέρδισε ένα πολύ μεγάλο ποσό. Οι άλλοι πελάτες έδειξαν και αυτοί μεγάλη χαρά. Τόσο μεγάλη νίκη στο ΚΙΝΟ δεν έχει ξαναγίνει τουλάχιστον στο πρακτορείο μας και είναι πραγματικά πρωτάκουστο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This