«Έτσι σκότωσα την αδερφή μου – Θα το έκανα ξανά!» – Σοκάρει η ομολογία για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου

«Την πέταξα στον καναπέ και στη συνέχεια την βούτηξα...» - Τι λέει ο πατέρας των δύο αδερφών

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η ομολογία της μικρότερης αδερφής της Φαίης Μπακογιώργου για τη στυγερή δολοφονία της άτυχης γυναίκας που είχε πέσει θύμα της οικογένειάς της αλλά και της σπιτονοικοκυράς, η οποία την «φιλοξενούσε» προκειμένου να την εκμεταλλεύεται.

Η 23χρονη αδερφή της Φαίης, ομολόγησε στην ανακρίτρια ότι εκείνη ήταν η δολοφόνος, «ξεπλένοντας» ουσιαστικά τις άλλες δύο κατηγορούμενες, στις απολογίες των οποίων παρατηρούνται αντιφάσεις και δεν έχουν πείσει τις αρχές.


«Μόνη μου τα έκανα όλα, δεν ήταν μπροστά ούτε η μητέρα μου, ούτε η σπιτονοικοκυρά. Τη μισώ, τη μισώ! Και τώρα να μου την έφερναν μπροστά μου, το ίδιο θα έκανα!» φέρεται να είπε η 23χρονη αδερφή της Φαίης και περιέγραψε πώς την σκότωσε τον Οκτώβριο του 2021.

 

«Εγώ τη σκότωσα γιατί τη μισούσα. Εκείνο το βράδυ η μητέρα μας είχε φύγει για δουλειά και θα επέστρεφε το πρωί. Εγώ ήμουν μόνη στο σπίτι και φρόντιζα τα παιδιά της Φαίης που έλειπε. Στις 9 και κάτι το βράδυ, γύρισε στο σπίτι και την είδα να αλλάζει ρούχα για να ξαναβγεί. Τότε μου γύρισε το μάτι. Άρχισα να της φωνάζω ”που πας πάλι; Με έχεις εδώ και κρατάω τα παιδιά σου” Την πέταξα στον καναπέ και στη συνέχεια την βούτηξα και της έριξα μια σπρωξιά. Η Φαίη έπεσε κάτω κι άρχισε να ουρλιάζει. Τότε εδώ την πάτησα με το πόδι μου στο λαιμό και της είπα ”μην φωνάζεις μωρή π@@τ@ν@. Έφτασε η ώρα σου. Σε σκοτώνω» είπε και έπειτα περιέγραψε πώς πέταξε το πτώμα:

«Έβαλα το πτώμα στο υπνοδωμάτιο και το τύλιξα με την κουβέρτα. Κατά τις 11:30 το βράδυ επέστρεψε η σπιτονοικοκυρά και με ρώτησε ”που είναι τα παιδιά;”, εγώ της απάντησα πως κοιμούνται. Περίμενα με κοιμηθεί κι αυτή και γύρω στις 4 έβαλα τη Φαίη στο καρότσι του μωρού και την παράτησα 500 μέτρα από το σπίτι» συμπλήρωσε, λέγοντας ότι δεν έχει μετανιώσει και ότι ακόμα και σήμερα θα προέβαινε ξανά στις ίδιες πράξεις: «Μόνη μου τα έκανα όλα, δεν ήταν μπροστά ούτε η μητέρα μου, ούτε η σπιτονοικοκυρά. Τη μισώ, τη μισώ! Και τώρα να μου την έφερναν μπροστά μου, το ίδιο θα έκανα!».

«Λέει ψέματα η κόρη μου»

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της Φαίης και της 23χρονης σήμερα αδερφής της, υποστηρίζει ότι η μικρότερη κόρη του προσπαθεί να καλύψει τις άλλες δύο γυναίκες.

«Πιστεύω ότι είναι ψέματα όπως πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη – στην οποία έχω εμπιστοσύνη- θα το καταλάβει και δεν θα δει τα πράγματα διαφορετικά» είπε και υποστήριξε ότι η κόρη του δεν σκότωσε την αδερφή της: «Η κόρη μου την ακούει τη μάνα της. Δεν θέλει να πάθει κάτι κακό επομένως δεν ήταν και πολύ δύσκολο. Η άλλη έχει τον τρόπο όπως τον είχε τόσο καιρό. Κατάλαβες; Δεν ήταν δύσκολο επομένως. Λυπάμαι για όλες που έστω και την ύστατη στιγμή δεν ζητάνε ένα συγγνώμη στη μνήμη της» είπε στην εκπομπή.

 

Από πλευράς της, η μητέρα της Φαίης είπε στην απολογία της: «Ψάχνω ακόμα να βρω πώς πέθανε η Φαίη. Δεν γνωρίζω πώς. Εγώ ή δούλευα ή πρόσεχα τα παιδιά. Οι κόρες μου τσακώνονταν. Η μικρή έχει νοητική στέρηση. Στις 9/10/21 ετοιμαζόμασταν να πάμε με τα παιδιά βόλτα. Η Φαίη ήταν σε έξαλλη κατάσταση, της είπαμε να έρθει μαζί μας. Η Φαίη σηκώθηκε και έφυγε, τρέχοντας. Η Κ. έτρεξε να την  προλάβει και δεν την πρόλαβε. Τελικά δεν πήγαμε. Την επόμενη μέρα, εγώ είχα δουλείες και όταν γύρισα σπίτι συνάντησα την Κ. και την Π. Η Φαίη πολλές φορές έφευγε από το σπίτι αλλά ασυναίσθητα δήλωσα εξαφάνισή εκείνη την ημέρα. Στις 10 Οκτώβρη μου είπαν ότι βρέθηκε νεκρή και έχει γίνει ήδη η ταφή της. Δεν ζήτησα να δω κάτι. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι βρέθηκε με ροζ φόρμα και αθλητικά παπούτσια».

 

Παράλληλα, η σπιτονοικοκυρά υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα μέχρι τώρα: «Η αδελφή της Φαίης πρώτη φορά μας είπε τι έκανε μέσα στα κρατητήρια μόλις μας συνέλαβαν. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν μία αδύναμη οικογένεια. Ρίχνω ευθύνες στον πατέρα της Φαίης» είπε στην απολογία της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This