Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις. Ομως, πάνω που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καλή επικοινωνία θα είναι ο σύμμαχός σας για να έχετε άριστες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Συνεχίστε να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα που εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή σας, χωρίς να έχετε δώσει την έγκρισή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρά την αγωνία που έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν. Τολμήστε να βγείτε από το καβούκι σας, αφού κάποιοι προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τι σας ταλαιπωρούσε, αλλά κρυβόσασταν πίσω από χαμόγελα και αστεία πειράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο προσεκτικός χειρισμός του λόγου θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να βρείτε κοινές συντεταγμένες για τα σχέδιά σας. Κάτι καινούργιο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους άλλους γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Η γοητεία σας θα μαγνητίζει τους άλλους, οπότε μπορείτε να τους προσεγγίσετε με άνεση και ευκολία, είτε για να πετύχετε τους στόχους σας είτε για να περάσετε ευχάριστα. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα παράπονο που θα αφορά το πόσο οι άλλοι σάς καλύπτουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε μεγάλη δυσκολία να πάρετε ενέργεια από τους άλλους για να εμψυχωθείτε και να προχωρήσετε μπροστά. Με άλλες προεκτάσεις και νέες προοπτικές, που θα έχουν μεγαλύτερη δόση ρεαλισμού, θα μπορέσετε να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και πιο δυνατοί.

ΖΥΓΟΣ: Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να πάρετε μικρές δόσεις ευτυχίας. Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούργιες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά είναι πιθανόν να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το σύνθημα της μέρας είναι «δώστε εξηγήσεις για να λυθούν οι παρεξηγήσεις». Απαλλαγείτε από τυχόν ενοχές που μέχρι τώρα σας κρατούσαν εγκλωβισμένους και να θυμάστε πως αυτή η μορφή ξεκαθαρίσματος θα είναι μια καλή εκκίνηση για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί σήμερα και η αύξηση της κοινωνικότητάς σας θα σας φέρει αρκετές καινούργιες γνωριμίες αλλά και την ανανέωση κάποιων παλαιότερων, που θα σας είναι χρήσιμες τόσο στην παρούσα κατάσταση όσο και στο μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε την τάση να απομονωθείτε, καθώς οι ανασφάλειές σας θα κάνουν πάλι την εμφάνισή τους. Μη φοβάστε να εκδηλώνετε τα αισθήματά σας αλλά και να εκφράζετε τα παράπονά σας στους δικούς σας ανθρώπους, που σας γνωρίζουν καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί ελεύθερα. Βρείτε τρόπους να ανεβάσετε την ψυχολογία σας και το ηθικό σας, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο προϋποθέτει αρκετές συζητήσεις. Γίνετε για μια φορά ήρωες του εαυτού σας και μετά φροντίστε και για τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σημερινή μέρα προμηνύει γεγονότα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα αφορούν σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο σας θα είναι θετικές και οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα γίνουν ακόμα καλύτερες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This