Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στους δρόμους της Αθήνας: Πάνω από 30 λεπτά οι καθυστερήσεις

Must Read

Το απόλυτο «χάος» εκτυλίσσεται από νωρίς σήμερα το πρωί στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου Αττικής, με τις καθυστερήσεις σε πολλές περιπτώσεις να ξεπερνούν την μισή ώρα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στην Αττική Οδό, με το ρεύμα προς Αεροδρόμιο να βρίσκεται στο «κόκκινο», από της Φυλής μέχρι την Κηφισίας, με τους οδηγούς να σχηματίζουν ουρές. Παράλληλα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα υπάρχουν καθυστερήσεις μέχρι και 10 λεπτά από την Πεντέλης μέχρι την Κηφισίας. Παράλληλα, καθυστερήσεις έχει και στην Περιφερειακή Υμηττού.

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» επικρατεί αυτήν την ώρα και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Στο ρεύμα ανόδου προς Λαμία, η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Λένορμαν μέχρι τη Μεταμόρφωση, ενώ στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι τον Ρέντη.

Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι οι οδηγοί και στην Βασιλίσσης Σοφίας, στην Αλίμου Κατεχάκη, στην Συγγρού και στην Κηφισίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This