Στην φάκα συμμορία για ναρκωτικά και όπλα – Ανάμεσά τους δύο ανήλικοι

Είχαν δώσει ναρκωτικά σε ανήλικη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Must Read

Χειροπέδες σε έξι άτομα, ανάμεσα στα οποία και δύο ανήλικα, μέλη συμμορίας που είχε «πλούσια» δράση καθώς εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών, κατοχή όπλων και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από προμήθεια ηρωίνης σε βάρος ανήλικης προχώρησε η αστυνομία.

Οι συλλήψεις, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, έγιναν το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Τα μέλη διακινούσαν κυρίως ηρωίνη και κάνναβη ενώ ως κρυψώνα είχαν ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή της Γλυφάδας. Σε βάρος του ιδιοκτήτη των αποθηκών στη Γλυφάδα, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία.

Μάλιστα, από την έρευνα προέκυψε πως είχαν δώσει σε ανήλικη ναρκωτικά και μετά από την χρήση κατέληξε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της!

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 14-11-2023 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, -6- άτομα, μεταξύ των οποίων και -2- ανήλικοι ως μέλη συμμορίας για -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από προμήθεια ναρκωτικών σε βάρος ανήλικης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα τα μέλη της συμμορίας διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες, κυρίως ηρωίνη και κάνναβη, και χρησιμοποιούσαν χώρους εγκαταλειμμένου κτηρίου για την αποθήκευση- απόκρυψη των ουσιών στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη των αποθηκών, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία.

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους, στις οικίες τους σε Καισαριανή και Δάφνη καθώς και στους ανωτέρω αναφερόμενους χώρους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

-3,56- γραμμ. ηρωίνης,
-5,76- γραμμ. κάνναβης,
-229- γραμμ. ουσίας άγνωστης σύστασης σε πλαστικό μπουκάλι,
-2- μεταλλικοί τρίφτες,
συσκευή καπνίσματος,
θραύστης υαλοπινάκων,
μαχαίρι μήκους 17 εκ. και
-4- κινητά τηλέφωνα

Όπως διαπιστώθηκε τα μέλη της συμμορίας είχαν προμηθεύσει νωρίτερα σε ανήλικη ποσότητα κάνναβης και ηρωίνης, η οποία μετά τη χρήση αυτών μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This