Σοκ στο Αγρίνιο: Ανήλικη κατέρρευσε στην μέση του πάρκου – Είχε κάνει ναρκωτικά

Οι φίλες της την εγκατέλειψαν στο σημείο

Must Read

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Αγρίνιο, από την στιγμή που έγινε γνωστό πως μία μαθήτρια, ηλικίας μόλις 15 ετών, έχασε τις αισθήσεις της σε πάρκο, επειδή είχε κάνει ναρκωτικά! Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται η γυναίκα που της έδωσε την ποσότητα, ενώ στο κάδρο των ερευνών βρίσκονται και άλλα άτομα, που ενδεχομένως να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η μαθήτρια της Α’ Λυκείου βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από περαστικούς στο πάρκο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι γιατροί κατάφεραν να την συνεφέρουν και έκτοτε οι άνδρες της Αστυνομίας που ανέλαβαν την υπόθεση, αναζητούσαν στοιχεία που θα τους οδηγούσαν στην λύση του μυστηρίου.

Η έρευνα οδήγησε σε μία 20χρονη, που προμήθευσε χασίς την ανήλικη, με συνέπεια να συλληφθεί και να σχηματιστεί σε βάρος της δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως στο πάρκο την στιγμή που κατέρρευσε η ανήλικη βρίσκονταν και οι φίλες της, οι οποίες όμως την εγκατέλειψαν στο σημείο και έφυγαν. Πιθανότατα φοβήθηκαν, ωστόσο, τα στοιχεία τους είναι γνωστά και θα κληθούν να καταθέσουν, ώστε να βοηθήσουν τους αστυνομικούς να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Η υπόθεση αυτή έχει θορυβήσει τους γονείς στην περιοχή, αφού πλέον η διακίνηση ναρκωτικών έχει γίνει καθημερινότητα ακόμη και ανάμεσα σε ανήλικα παιδιά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This