«Δεν πάτησα ποτέ την σκανδάλη» επιμένει ο αστυνομικός για τον θάνατο του 17χρονου Χρήστου

Τον απασχολεί η σκέψη πώς θα βοηθήσει την οικογένεια του 17χρονου

Must Read

Ο αστυνομικός που εμπλέκεται στον θάνατο του 17χρονου Χρήστου στη Βοιωτία συνεχίζει να επιμένει πως δεν πυροβόλησε και το όπλο του εκπυρσοκρότησε.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

«Δεν πάτησα ποτέ τη σκανδάλη. Εάν το αείμνηστο θύμα με το αριστερό του χέρι δεν χτυπούσε μπροστά στην κάννη στο όπλο, δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό. Εκείνη τη στιγμή που εκπυρσοκρότησε το όπλο δεν ένιωθα ότι υπήρχε ο παραμικρός κίνδυνος για εμένα από αυτό το παιδί.

Ο νεαρός δεν προσπάθησε ποτέ να μου πάρει το όπλο. Το μόνο το οποίο έκανε πιθανώς από φόβο ήταν η μοιραία κίνηση για την εκπυρσοκρότηση του όπλου. Με το αριστερό του χέρι, επειδή η κάννη ήταν πολύ κοντά στο σώμα του πιθανότατα από φόβο προσπάθησε να την απομακρύνει με αποτέλεσμα να προκληθεί η εκπυρσοκρότηση αφού το πιστόλι αυτό έχει πολύ ευαίσθητη σκανδάλη η οποία ακουμπούσε στο δάκτυλό μου».

Δείτε επίσης:

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια, ο αστυνομικός ψάχνει να βρει τρόπο να βοηθήσει την οικογένεια του 17χρονου.

«Εκείνο που κυριαρχεί στο μυαλό του είναι πώς θα βοηθήσει αυτή την οικογένεια. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε ένα ραντεβού όλοι μαζί για να μεθοδεύσουμε να βοηθήσουμε τη μητέρα και τον αδελφό (του 17χρονου). Είναι σε κατάσταση σοκ. Το μόνο παρήγορο για αυτόν είναι ότι βρίσκεται μαζί με τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του. Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι κανένας δολοφόνος, ούτε επιθυμούσε να είναι μέρος αυτού του ατυχήματος» ανέφερε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This