Θρίλερ με τον θάνατο 19χρονου στα Σπάτα: Τα σημάδια σατανιστικής τελετής και τα περίεργα αποτυπώματα

Συγκλονίζει η μητέρα του - Συνέβη έγκλημα ή αυτοκτονία;

Must Read

Με την ανατριχιαστική υπόθεση του θανάτου του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα, Μιχάλη Ντουρτουρέκα ασχολήθηκε χθες το βράδυ η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Ο νεαρός είχε βρεθεί κρεμασμένος στην ντουλάπα του δωματίου του από την μητέρα του ενώ στο χώρο βρέθηκαν αποτυπώματα παπουτσιών και περίεργα ευρήματα μεταξύ άλλων πεντάλφες, μαύρα και λευκά κεριά που παραπέμπουν σε σατανιστική τελετή!

Στην εκπομπή μίλησε η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού η οποία τον αντίκρισε νεκρό.

«Δεν πίστευα μέχρι τελευταία στιγμή ότι δεν είναι ζωντανός. Δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Δηλαδή ακόμα και τώρα πιστεύω ότι είναι ψέματα όλο αυτό. Με πήρε τηλέφωνο ο άλλος γιος μου κατά τις 12 παρά τέταρτο και λέει “χτυπάω το κουδούνι και δεν ανοίγει ο Νίκος”. Είχε ένα σύνδρομο στην καρδιά του και ήθελε ιδιαίτερη φροντίδα και νόμιζα ότι κάτι θα έπαθε».

Η γυναίκα περιέγραψε πως ο γιος της την προηγούμενη μέρα ήταν ενθουσιασμένος που έκανε το μηχανογραφικό του. Μετά έλαβε κάποια μηνύματα στο κινητό του που τον ανησύχησαν και βγήκε με τις φίλες του και γύρισε στο σπίτι περίπου στις δωδεκάμισι το βράδυ.

Στη συνέχεια περιέγραψε όσα είδε όταν βρήκε τον Νίκο νεκρό:

«Όταν βρήκα τον Νικόλα ήταν γυμνός και κρεμασμένος με τα χέρια του πολύ σφιχτά δεμένα πίσω από την πλάτη του. Είχαν χρησιμοποιηθεί μαύρα κορδόνια από αθλητικά παπούτσια που δεν έχω δει ξανά πουθενά», είπε ενώ στο δωμάτιο παρατήρησε μια αφύσικη ακαταστασία, την μπαλκονόπορτα του κλειστή και το παράθυρο του ανοιχτό…

«Ήταν κάτι που δεν το συνήθιζε ο Νικόλας μου. Ακριβώς έξω από το παράθυρο υπάρχει μια σκάλα που οδηγεί στο μπαλκόνι και αν κάποιος ήθελε να φύγει θα μπορούσε να το κάνει από εκεί. Δεν είναι κάτι δύσκολο…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τα σημάδια σατανιστικής τελετής ανέφερε:

«Υπήρχε ένα μαύρο κερί στη μέση της τραπεζαρίας μισο-λιωμένο και δεξιά και αριστερά υπήρχαν δυο βαζάκια με ένα μαύρο και ένα λευκό κερί. Πιο δίπλα υπήρχε ένα πιατάκι με σχηματισμένη μια πεντάλφα. Κάτω από την τραπεζαρία είχε πέσει και είχε καεί ένα καρβουνάκι. Το προηγούμενο βράδυ δεν υπήρχε αυτό. Ίσως το έκαναν στην τραπεζαρία, γιατί εκεί μπορούσαν να κάτσουν ένα με δυο άτομα και γύρω γύρω υπάρχουν καθρέφτες που χρησιμοποιούνται σε τέτοιου τύπου τελετές, από όσα έμαθα μετά…».

Στο ημερολόγιο του που ήταν γραμμένο στα αγγλικά υπήρχαν σύμβολα που τα συναντά κανείς στο αλφάβητο του πνευματικού σατανισμού, γνωστά ως ρούνοι.

Την αποστροφή του στην εκκλησία τόνισε η γιαγιά του 19χρονου, ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό.

«Είχε όνειρα και του άρεσε η ζωή. Να πάει στη σχολή του, να πάει στη δουλειά του. Ήταν ένα παιδί καλό. Αλλά όσες φορές λέγαμε θα πάμε στην εκκλησία, δεν ερχόταν. Δεν ήταν δεκτικός σε ό,τι είχε σχέση με τη θρησκεία. Ρώταγε όμως και κάτι περίεργα για τους αστερισμούς, για τις μαγείες, τις μαντείες. Αλλά τότε δεν με προβλημάτισε… Τώρα που έχει περάσει καιρός όμως και το βλέπω πιο ψύχραιμα πιστεύω ότι ήταν μέσα σε κάποιο κύκλωμα…», κατέληξε η ηλικιωμένη.

Σοκ προκάλεσε η μαρτυρία μιας στενής φίλης του Νίκου η οποία είπε πως ο νεαρός είχε στραφεί στο σατανισμό!

«Ο Νίκος πίστευε στον σατανισμό. Γενικά πίστευε στα παραφυσικά. Του άρεσε αυτό το πράγμα, ενώ εγώ δεν το ακολουθούσα. Αν παρατηρήσετε στην κοινωνία μας πλέον υπάρχουν παιδιά, εγώ ξέρω πολλά, που κάνουν ακόμα και τον Σατανά τατουάζ. Ότι αρέσει στον καθένα», είεπ στην εκπομπή δίνοντας κι άλλες σχετικές λεπτομέρειες.

Έγκλημα ο θάνατος του Νίκου;

Τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο 19χρονος ήταν θύμα δολοφονίας ανέλυσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Άρης Παναγιωτόπουλος ο οποίος βρέθηκε στο πίσω μέρος του σπιτιού του νεαρού.

Δείχνοντας το παράθυρο που βρέθηκε ανοιχτό, εξήγησε τον τρόπο που θα μπορούσε κάποιος να διαφύγει με ευκολία, χωρίς να γίνει αντιληπτός.

«Το βασικό δεδομένο που συνηγορεί σε αυτό είναι το γεγονός ότι το παιδί βρέθηκε με δεμένα σφιχτά τα χέρια, πισθάγκωνα. Ο ιατροδικαστής προσδιορίζει το βάθος 0,6 χιλιοστά που έχει προκαλέσει στα χέρια το σφίξιμο του κορδονιού. Αυτό δεν μπορεί να το έκανε από μόνος του».

Όπως ανέφερε, μέσα στο δωμάτιο του άτυχου Νικόλα βρέθηκε ένα ορφανό αποτύπωμα Αποτύπωμα παπουτσιού βρέθηκε και στο περβάζι του μπαλκονιού από όπου ο ίδιος πρέπει να διέφυγε.

«Υπάρχει ένας ισχυρισμός για κάποια βιβλία, τα οποία βρέθηκαν κάτω από το παιδί. Το άτομο αυτό, ο δράστης,  προσπάθησε να δημιουργήσει και σκηνικό αυτοχειρίας αλλά ταυτόχρονα να μπορέσει να καλύψει ό,τι μπορούσε για τον εαυτό του».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This