Σοβαρές απειλές «εκτόξευσε» ο θείος του 18χρονου Ρομά που σκοτώθηκε στην Βοιωτία: «Θα καούν όλα!»

«Ο Χρηστάκης δεν αντιστάθηκε για κανένα λόγο» τόνισε

Must Read

Σε συναγερμό αναμένεται να τεθούν οι αρχές σε όλη την χώρα μετά τις σοβαρές απειλές που «εκτόξευσε» ο θείος του 18χρονου Ρομά ο οποίος σκοτώθηκε μετά από καταδίωξη στο Λεοντάρι Βοιωτίας. Για την υπόθεση οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 40χρονος αρχιφύλακας της ΟΠΚΕ ο οποίος συμμετείχε στην καταδίωξη και κατηγορείται από την οικογένεια του νεαρού ότι τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα

«Από εδώ και πέρα να ξέρετε ξεκινάνε τα προβλήματα. Θα καούν τα πάντα. Θα ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος, απ’ όλες τις μεριές», δήλωσε ο θείος του νεαρού μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA.

«Οι γονείς του είναι πολύ χάλια και τα παιδιά ακόμα πιο χάλια. Δεν μπορούνε να κλείσουμε μάτι, βλέπουν τη σκηνή, αυτή που έχει γίνει μπροστά στα μάτια τους. Ο Χρηστάκης δεν αντιστάθηκε για κανέναν λόγο να πάρει το όπλο κι αυτό γιατί την είχε φάει από πίσω, στον αυχένα. Πάει ο αστυνομικός και χτυπάει το παράθυρο με το όπλο και το παιδί βάζει τα χέρια στο κεφάλι πίσω. Με το που τον τραβάει έξω, τον πυροβολεί.

Είχε ειδοποιηθεί από τον άλλον αστυνομικό ότι ήταν πιτσιρίκια, αλλά δε ξέρω για ποιο λόγο έγινε αυτό. Δεν σταμάτησε. Δεν ήταν επειδή δεν είχε δίπλωμα. Το θέμα ήταν ότι είχε τα κορίτσια, για να μην τα εκθέσει δεν σταμάτησε. Σήμερα είναι το παιδί αυτό, αύριο θα είναι το δικό μας παιδί», ανέφερε επίσης.

Για τις διαμαρτυρίες που ξέσπασαν και για την ένταση στο δικαστήριο είπε:

«Πάλι καλά τα πρόλαβα. Είμαι κατά. Αν δεν υποστηρίξει το σπίτι της, θα πέσει να τους πλακώσει. Ο κ. Μπαρκαγιάννης (σ.σ δικηγόρος της οικογένειας) δε μπορούσε να μιλήσει και έφυγε με το κεφάλι κατεβασμένο. Η μητέρα και τα αδέλφια έχουν πέσει από τα σύννεφα.

Μιλάμε για μεγάλη οργή. Ούτε να μιλήσω δε μπορώ αυτή τη στιγμή. Το μάθαμε ότι αθωώθηκε και οι αστυνομικοί συνάδελφοί του, που είχαν μαζευτεί εκεί, χορεύανε, χοροπηδάγανε μπροστά στα μάτια μας. Τελείωσε το παιδί μας, τελείωσε.

Αδικήθηκε, έφυγε αδικημένος ξανά. Λυπάμαι πολύ πραγματικά, γιατί αν ήμουν εγώ στη θέση του και είχα σκοτώσει έναν, αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε ούτε απολογία ούτε παράταση για εμένα, αλλά για το αστυνομικό υπήρχε».

Δείτε τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης:

«Δεν πάτησα ποτέ την σκανδάλη» επιμένει ο αστυνομικός για τον θάνατο του 17χρονου Χρήστου

Θάνατος 17χρονου Ρομά: Δεν βρέθηκε DNA του θύματος στο όπλο του κατηγορούμενου αστυνομικού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This