Τέμπη: Οργή των συγγενών των θυμάτων μετά την ανακοίνωση του Αρείου Πάγου για τα ανθρώπινα μέλη – Ξεσπά η Ευδοκία

«Τι διαφορά έχει αν βρήκαν γνάθο ή κομμάτι της γνάθου;»

Συντάκτης: Newsroom

Την οργή των συγγενών των ανθρώπων που βρήκαν φριχτό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών προκάλεσε η ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, 9 μήνες μετά, μέσω της οποίας διαψεύδουν ότι βρέθηκε ανθρώπινο μέλος στα συντρίμμια.

Σε ανακοίνωσή τους οι συγγενείς των θυμάτων τονίζουν ότι πρόκειται για «όψιμη ευαισθητοποίηση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου σε ότι αφορά την Τραγωδία των Τεμπών» 9 μήνες μετά το δυστύχημα, η οποία προκαλεί προβληματισμό.

Όπως τονίζουν οι συγγενείς: «Ποια η διαφορά μεταξύ του εάν ευρέθησαν ολόκληρα μέλη σωμάτων ανθρώπινων σορών ή τμήματα τους (ένας αστράγαλος, τμήμα γνάθου ή δόντια με ρίζα δεν αποτελούν τμήματα-μέλη του ανθρώπινου σώματος); Δεν αποτελεί κύριο ζήτημα γιατί δεν βρέθηκαν νωρίτερα τόσο αυτά όσο και το «μαύρο-πορτοκαλί κουτί» της μιας μηχανής και ποιος ευθύνεται γι’ αυτό, ενώ μάλιστα εξ αρχής είχε ανακοινωθεί ότι υπήρχε μια τουλάχιστον αγνοούμενη;» σημειώνουν και μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για «βεβήλωση των ανθρώπινων λειψάνων και συγκάλυψης της αλήθειας».

Για την παρέμβαση του Αρείου Πάγου ξέσπασε και η επιβάτιδα της μοιραίας αμαξοστοιχίας, Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει έκκληση στους πολίτες να ακουστεί το μήνυμά τους. «Αρχικά ποια είναι η διαφορά αν βρέθηκαν ολόκληρα μέλη ή τμήματά τους; Αν δηλαδή βρήκαν γνάθο ή κομμάτι γνάθου, το μέγεθος είναι το πρόβλημα; Γιατί ήταν η γνάθος εκεί; Γιατί μεταφέρθηκαν εσπευσμένα τα ανθρώπινα λείψανα, ενώ υπήρχε τουλάχιστον μια αγνοούμενη; Από ποιον μεταφέρθηκαν τη δεύτερη κιόλας μέρα; Και γιατί μεταφέρθηκαν σε ανοιχτό χώρο, του υπολόγου; Tου ΟΣΕ; Γιατί δεν τηρήθηκαν όσα λέει ο νόμος;» είναι μερικά από τα ερωτήματα-«φωτιά» που θέτει η επιβάτιδα που κατάφερε να γλιτώσει από το τρομερό δυστύχημα.

Η ανακοίνωση των συγγενών:

Χαιρετίζουμε την όψιμη ευαισθητοποίηση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου σε ότι αφορά την Τραγωδία των Τεμπών, η οποία μετά από 9 μήνες εξέδωσε επιτέλους κάποια ανακοίνωση για την υπόθεση, δυστυχώς όμως η αφορμή και το περιεχόμενο της μας προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό.

Η ανακοίνωση, κατά τα σχετικά δημοσιεύματα, έχει ως εξής:

«…Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες παρασχέθηκαν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την αρμόδια Εισαγγελία Εφετών Λάρισας και τον αρμόδιο Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, ο οποίος διεξάγει την κυρία ανάκριση για την υπόθεση των Τεμπών, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και διαψεύδονται όσα διατυπώθηκαν στα Μ.Μ.Ε από τρίτους, ότι ανευρέθησαν ανθρώπινα μέλη στα εναπομείναντα βαγόνια των αμαξοστοιχιών και διευκρινίζεται ότι κατά τις πολυήμερες και ενδελεχείς σχετικές έρευνες, μέχρι σήμερα 19/11/2023, έχουν ανευρεθεί αρκετά μικρά υπολείμματα οστών και βιολογικού υλικού (λίπος), τα οποία έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για έλεγχο DNA και ταυτοποίηση. Οι έρευνες συνεχίζονται…».

Επισημαίνουμε ότι στην ιστοσελίδα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου (https://eisap.gr/eisaggelia-areiou-pagou/) αναφέρεται ότι ο Εισαγγελικός θεσμός κατά την αφετηρία της νομοθετικής του καθιέρωσης, στο τότε νεοσύστατο ελληνικό κράτος δεν είχε την σημερινή του θεσμική διάσταση και αξία, καθώς αρχικά ο εισαγγελέας ήταν «διαπεπιστευμένος» της κυβέρνησης «παρά τοις Δικαστηρίοις» και χρησίμευε ως σύνδεσμος μεταξύ αυτής και των δικαστηρίων.

Ομολογούμε ότι μελετώντας την ανακοίνωση και προσπαθώντας να αντιληφθούμε τα κίνητρα της όψιμης αυτής ευαισθησίας, η οποία μάλιστα δημοσιοποιήθηκε μέσα στην αργία του Σαββατοκύριακου, δεν μπορούμε παρά να αναστοχαστούμε την πεποίθηση μας ότι έπαψε ο Εισαγγελέας να αποτελεί «…όργανο δια του οποίου η κυβέρνηση διαβιβάζει στα δικαστήρια τις επιθυμίες και απόψεις της και εποπτεύει και ελέγχει την απονομή της δικαιοσύνης….».

Θέλουμε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι η εισαγγελία είναι δικαστική αρχή ανεξάρτητη και έχει ως αποστολή την τήρηση της νομιμότητας, την διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης και την προστασία του πολίτη από την βία και την αυθαιρεσία όχι μόνον των εκ του πράγματος ισχυρών συνανθρώπων του αλλά και της κρατικής εξουσίας.

Περιμένουμε όμως από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να τοποθετηθεί και στα παρακάτω με αφορμή την ως άνω ανακοίνωση, προκειμένου να μας εμπεδωθεί η βεβαιότητα ότι η παραπάνω θεσμική μεταβολή του ρόλου του Εισαγγελέα δεν είναι μόνο τυπική αλλά απόλυτα ουσιαστική:

1ον) Ποια η διαφορά μεταξύ του εάν ευρέθησαν ολόκληρα μέλη σωμάτων ανθρώπινων σορών ή τμήματα τους (ένας αστράγαλος, τμήμα γνάθου ή δόντια με ρίζα δεν αποτελούν τμήματα-μέλη του ανθρώπινου σώματος); Δεν αποτελεί κύριο ζήτημα γιατί δεν βρέθηκαν νωρίτερα τόσο αυτά όσο και το «μαύρο-πορτοκαλί κουτί» της μιας μηχανή ςκαι ποιος ευθύνεται γι’ αυτό, ενώ μάλιστα εξ αρχής είχε ανακοινωθεί ότι υπήρχε μια τουλάχιστον αγνοούμενη;

2ον) Πως, πότε και γιατί μεταφέρθηκαν τα ανθρώπινα λείψανα, μαζί, ενδεχομένως, με το σύνολο των καταλοίπων της σύγκρουσης, στο σημείο που γίνεται σήμερα, ετεροχρονισμένα και με ιδιαίτερα μεγάλη καθυστέρηση, η σχετική έρευνα, ενώ μάλιστα σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. 86/31.5.2023 έγγραφο του Εφέτη Ανακριτή αποδεδειγμένα βρέθηκε στο χώρο αυτό λείψανο και συγκεκριμένα «υπόλειμμα-τμήματος οστού και ιστού» τρεις μήνες μετά το τραγικό συμβάν;

3ον) Από ποιον μεταφέρθηκαν την δεύτερη ημέρα μετά την μαζική δολοφονία συντρίμμια και ανθρώπινα λείψανα, με μορφή άμορφη μάζας, μαζί με φυσικό έδαφος, από το σημείο του τραγικού συμβάντος σε χώρο που ανήκει στον υπόλογο για το έγκλημα ΟΣΕ και γιατί δεν υπάρχει κανένα σχετικό στοιχείο, στην σχηματισθείσα δικογραφία;

3ον) Δεν είναι αντίθετο με τις επιταγές των άρθρων 239 και 251 ΚΠΔ να επεμβαίνει οποιοσδήποτε τρίτος, πλην των Δικαστικών Λειτουργών που έχουν αναλάβει το έργο της Ανάκρισης, στον τόπο του εγκλήματος και να τον αλλοιώνει πλήρως με τον ως άνω τρόπο, πριν καν ξεκινήσει ο εντοπισμός και συλλογή κρίσιμων αποδεικτικών στοιχείων;

4ον) Ποια η δικονομική αξία των πειστηρίων, ιδίως για τα διερευνώμενα αίτια και τους πιθανούς ενόχους της έκρηξης και της φωτιάς, μετά την ως άνω αναρμόδια, παράνομη και εντελώς αυθαίρετη παρέμβαση σε έργο που ανήκει αποκλειστικά στην Δικαιοσύνη, αγνώστου αριθμού τρίτων, των οποίων οι ενέργειες και τα κίνητρα δεν έχουν ακόμη διαπιστωθεί;

5ον) Γιατί δεν τηρήθηκαν όσα επιβάλει ο νόμος (ενδεικτικά: άρθρα 239 και 251 ΚΠΔ, άρθρο 21 Ν.5014/2023 (Θεσμικό πλαίσιο για τη διερεύνηση αεροπορικών και σιδηροδρομικών ατυχημάτων για την ασφάλεια των μεταφορών), για τη συλλογή και τη διατήρηση των αποδείξεων, καθώς και για την εξασφάλιση των ιχνών του εγκλήματος;

6ον) Ο κ.Αγοραστός και γενικά το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ), στα πλαίσια υλοποίησης του Ειδικού Σχεδίου Διαχείρισης Ανθρωπίνων Απωλειών (ΣΔΑΑ), όπως έχει ομολογήσει εγγράφως ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας σε εξώδικο του, είναι κατά πάσα πιθανότητα μεταξύ των αυτουργών (αλλά όχι οι μόνοι) της παραπάνω απολύτως αυθαίρετης και παράνομης παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα όμως με το (ΣΔΑΑ) δεν προβλέπεται ούτε νομιμοποιείται ο τρόπος που τελικά έδρασαν οι ανωτέρω.

Ειδικότερα σύμφωνα με το άρθρο 3.9. Στάδιο 9: Αποκλιμάκωση αναφέρονται τα εξής:
«…Μετά την απόδοση των σορών στους οικείους και τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τη διαχείρισητων μη ταυτοποιημένων σορών, και εφόσον έχει ολοκληρωθεί το έργο της συλλογής στοιχείων,ιχνών και πειστηρίων, η καθ’ ύλη και κατά τόπο αρμόδια Προανακριτική Αρχή δίνει εντολήαποκλιμάκωσης…».

Εν προκειμένω αποδεδειγμένα, αφενός δεν αποδόθηκε το σύνολο των σορών στους οικείους και αφετέρου δεν ολοκληρώθηκε το έργο της συλλογής στοιχείων, ιχνών και πειστηρίων, πριν συντελεστεί η εκ βάθρων αλλοίωση του χώρου του εγκλήματος.
Ποιος λοιπόν και γιατί κινητοποίησε παράνομα όλη αυτή την επιχείρηση βεβήλωσης των ανθρώπινων λειψάνων και συγκάλυψης της αλήθειας; Επιπλέον σύμφωνα με το ίδιο νομοθέτημα προβλέπεται ενημέρωση είτε από αρμόδιο Περιφερειάρχη είτε από το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του κοινού και των ΜΜΕ, ενώ μάλιστα στο κεφάλαιο 5 της ΣΔΑΑ που επικαλείται ο κ. Αγοραστός αναφέρονται αυτολεξεί τα εξής:

«…5. Ενημέρωση κοινού και ΜΜΕ.
Η ενημέρωση του κοινού και των ΜΜΕ, όσον αφορά την εξέλιξη διαχείρισης του συμβάντος και την παροχή πληροφοριών από τον τόπο του συμβάντος γίνεται αποκλειστικά από το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας ή από το αποκεντρωμένο όργανο πολιτικής προστασίας που έχει εξουσιοδοτήσει. Περαιτέρω, η διαχείριση των ΜΜΕ αναλαμβάνεται σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας. Σχέσεις με τα ΜΜΕ Ο επικεφαλής της καθ’ ύλη και κατά τόπο αρμόδιας Προανακριτικής Αρχής στον τόπο του συμβάντος, ορίζει σημείο συγκέντρωσης των εκπροσώπων των ΜΜΕ, στο οποίο θα γίνεται η ενημέρωσή τους αποκλειστικά από το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας ή από τον οικείο Περιφερειάρχη που έχει εξουσιοδοτήσει και θα τους γνωστοποιούνται οι δυνατότητες και οι περιορισμοί τους, ανάλογα με την επικρατούσα κατάσταση στο χώρο της καταστροφής…».

Το μόνο όμως που έχουμε πληροφορηθεί έως σήμερα και μάλιστα κατόπιν αποστολής εξωδίκου επιστολής στον κ. Αγοραστό, είναι ότι αυτός είναι μεταξύ άλλων ο δράστης, οπότε όχι μόνο το κοινό δεν ενημερώθηκε αλλά ούτε, όπως προκύπτει από την δικογραφία και οι Δικαστικές Αρχές.

Πότε λοιπόν θα πληροφορηθούμε, με ευθύνη ποιου και γιατί έχουν συμβεί τα ανωτέρω;
Αναμένουμε εδώ και μήνες από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να τοποθετηθεί στα ως άνω κρίσιμα ζητήματα, έχοντας απευθύνει τουλάχιστον δύο σχετικά Υπομνήματα αρμοδίως.

Δυστυχώς δεν το έχει πράξει ακόμη γι’ αυτό και δηλώσαμε τον προβληματισμό μας που αφορμή για την πρώτη σχετική ανακοίνωση απετέλεσε το μέγεθος των ευρημάτων από τους ανθρώπινους ιστούς που αφέθηκαν βορά των στοιχείων της φύσεως, απολύτως απροστάτευτα και εκτεθειμένα, μαζί με τα υπόλοιπα αποδεικτικά στοιχεία, επί μήνες.
Μετά την πάροδο 9 μηνών θα ήταν άλλωστε αδύνατο να βρεθούν ολόκληρα ανθρώπινα μέλη και θεωρούμε ούτως ή άλλως άθλο της εξειδικευμένης ομάδας που ανέλαβε το έργο εντοπισμού και συλλογής του βιολογικού υλικού, τα έως σήμερα ευρήματα.

Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα είχε προσφερθεί αφιλοκερδώς να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της από την πρώτη στιγμή και αγνοήθηκε από τους «υπεύθυνους», είναι ένα ακόμη από τα ζητήματα που αναμένουμε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να τοποθετηθεί και να πράξει κατά καθήκον, ως ο ύπατος εκφραστής του Εισαγγελικού Λειτουργήματος στην χώρα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επεισόδια σε Εξάρχεια και Θεσσαλονίκη μετά τις πορείες για τον Γρηγορόπουλο

Επεισόδια έχουν ξεσπάσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά τις πορείες για τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.Μετά την ολοκλήρωση της πορείας στη Θεσσαλονίκη επικράτησε ένταση...

6000 άτομα στην πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο – 67 οι προσαγωγές – Επεισόδια...

Μαζική είναι η συμμετοχή πολιτών, μαθητών, φοιτητών και συλλογικοτήτων στην απογευματινή πορεία για τα 15 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.Σύμφωνα με τα...

Μεθυσμένος αλλοδαπός οδηγός στην Κρήτη έκοψε στα δυο στύλο της ΔΕΗ

Μέσα στον οικισμό Καπαριανά στις Μοίρες Ηρακλείου συνέβη σοβαρό τροχαίο που ευτυχώς δεν είχε θύματα.Στο τροχαίο εμπλεκόμενος ήταν ένας αλλοδαπός εργάτης από τη Βουλγαρία,...

Έρχεται κρύο και ισχυροί βοριάδες! Η ανάρτηση του Θεόδωρου Κολυδά

Λίγο από χειμώνα θα βιώσουμε τις επόμενες μέρες μιας και θα πέσει η θερμοκρασία ενώ θα επικρατήσουν ισχυροί άνεμοι.Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ανάρτηση...

Αδελφή 43χρονης: «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο, δεν γνωρίζαμε τι περνούσε»

Πεπεισμένη πως η δολοφονία της 43χρονης στην Σαλαμίνα ήταν προμελετημένη εμφανίζεται η αδελφή της και τονίζει ότι η οικογένεια δεν γνώριζε ότι η γυναίκα...

«Θα το πάω μέχρι τέλους, πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας» λέει ο ιδιοκτήτης του...

Αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους δηλώνει ο ιδιοκτήτης του χάσκι στην Αράχωβα που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου, προκαλώντας σοκ ακόμα και στην κτηνίατρο που...

Ξεκίνησε η πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

Ξεκίνησε πριν από λίγο η δεύτερη πορεία για τα 15 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.Από νωρίς είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, όπως μαθητές,...

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: 47 προσαγωγές έκανε η Αστυνομία

Σε προσαγωγές προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία κατά τη διάρκεια της πρώτης, πρωινής πορείας στην μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.Συγκεκριμένα, προσήχθησαν 47 άτομα στην πλατεία Αττικής, στο...

Don Leon: Στη φυλακή ο τράπερ βομβιστής των ATM και οι συνεργοί του

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν ο Νικηφόρος Μπουκλής, γνωστός ως τράπερ Don Leon και δύο συνεργοί της σπείρας που ανατίναζε ATM, με την...

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα που εκβιάζει ΜΜΕ και επιχειρηματίες που δεν είναι «αρεστοί» –...

Αποκαλύψεις-«φωτιά» για το κύκλωμα που έχει πλοκάμια στο Μαξίμου!

Εφιάλτης στη Νίκαια: Ληστής τραυμάτισε με μαχαίρι 45χρονο γιατί δεν του έδινε το πορτοφόλι...

Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας 45χρονος χθες το βράδυ στη Νίκαια όταν δέχθηκε μια αναπάντεχη επίθεση με μαχαίρι από έναν επίδοξο ληστή.Σύμφωνα με την καταγγελία...

Χωρίς ταξί και αύριο η Αθήνα – Συνεχίζεται η απεργία για τρίτη μέρα

Την κινητοποίησή τους αποφάσισαν να συνεχίσουν οι οδηγοί ταξί για τρίτη συνεχόμενη μέρα.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), η απεργία...

«Αυτά τα λεφτά είναι ποτισμένα με το αίμα του παιδιού μου» – Τι λέει...

Για την αγωγή που κατέθεσε η οικογένεια της άγρια δολοφονημένης φοιτήτριας Ελένη Τοπαλούδη, ζητώντας χρηματική αποζημίωση από τις οικογένειες των δραστών που βίασαν και...

Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών – Ένας σοβαρά τραυματίας

Σε «Σικάγο» μετατράπηκε για άλλη μια φορά τα ξημερώματα το κέντρο της Αθήνας καθώς σημειώθηκε άγρια μάχη μεταξύ αλλοδαπών με μαχαίρια και σπασμένα μπουκάλια...

#CancelArahova: Οργή στα social media για τον βασανιστικό θάνατο του χάσκι – Οσμή συγκάλυψης...

Κύμα οργής κατακλύζει τις τελευταίες ώρες το Διαδίκτυο για τον φρικώδη βασανισμό και τον θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα. Στο Τwitter τρεντάρει το #CancelArahova...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με καταγγελίες για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών: «Δεν αναγνωρίζονται τα πτυχία στην Ελλάδα»

Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση που ήρθε στο «φως», πριν από μερικά 24ωρα, με πρωταγωνιστή το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών και πτυχία, που δεν είναι...

Μαρία Κορινθίου: «Έμεινα έγκυος στον ενάμιση μήνα σχέσης κι όταν έλεγα δεν ξέρω τι θα κάνω, ο Γιάννης…»

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά –δες» και παραχώρησε στη Τζένη Θεωνά μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην...

Youtuber μάς κάνει ρεζίλι διεθνώς για την Ομόνοια: «Ο χειρότερος ναρκοδρόμος που έχω περπατήσει»

Έχοντας περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή, έχοντας περπατήσει στις πιο κακόφημες γειτονιές του πλανήτη, ο Αυστραλός youtuber Spanian έφτασε και στην Ομόνοια για να...

Δεύτερο στεφάνι για τον Γιώργο Τζαβέλλα

O Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα είναι ζευγάρι εδώ και πολλούς μήνες, συγκατοικούν, έχουν γνωριστεί οι οικογένειές τους και έχουν βάλει πλώρη για...

Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης Γεωργίας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Σαλαμίνα

«Τσάκωσαν» στο Κερατσίνι τον 71χρονο - Είχε μαζί του το όπλο με το οποίο φέρεται ότι πυροβόλησε την 43χρονη μητέρα

Οργή στην Νέα Αριστερά για τη συντομογραφία που γεννά «εφιάλτες»

Οργή επικράτησε στη Νέα Αριστερά όταν το κόμμα αναφέρθηκε με τη συντομογραφία «ΝΕΑΡ», σε σχετικά ρεπορτάζ.Η συντομογραφία ΝΕΑΡ βλέπετε που θυμίζει την αλήστου μνήμης...

Ανιψιός του Παττακού ο φονιάς της 43χρονης Γεωργίας στη Σαλαμίνα

Ανιψιός του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού ο δολοφόνος της 43χρονης

Στα άκρα οι σχέσεις Κιέβου – Βουδαπέστης! Θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ποροσένκο

Μετά την επιβολή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα στον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Πετρό Ποροσένκο, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) κατηγορεί τόσο αυτόν...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δραματικό φινάλε στη Λάρισα, ΑΕΛ – Ατρόμητος 1-1

Τα... καλύτερα τα κρατούσαν για το τέλος Λάρισα και Ατρόμητος στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη φάση των «16» του Κυπελλου. Η Λάρισα στο 80' είδε την ανωτερότητά της...

Συγκλονίζει ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη

Πληγή που δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ... Πόνος που δεν θα σβήσει, για τους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους στην τραγωδία των Τεμπών.Ανάμεσά τους και ο Νίκος Πλακιάς,...

Φάρμα: O παίκτης που αποχώρησε

Η Φάρμα έχει γίνει πλέον για τους παίκτες ατομική υπόθεση. Τώρα όλοι οι παίκτες μάχονται για τον εαυτό τους.Αυτήν την φορά οι δύο μονομάχοι ήταν ο Χρήστος Γκυζέλης και...

Σε εξέλιξη η πορεία για τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε από τα Προπύλαια η πορεία των μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών, οργανώσεων και συλλογικότητων για τα 15 χρόνια από την δολοφονία του 15χρονου...

O Ερντογάν συνεχίζει τους εκβιασμούς: «Δώστε μας τα F-16 για να προωθήσουμε την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ»

Με τις γνωστές εκβιαστικές πρακτικές επιχειρεί να λάβει αυτά που θέλει ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ζητά τα αμερικανικά F-16 προκειμένου να προωθήσει ην ένταξη της Σουηδίας...

Σάλος στην Κύπρο: Ελληνικής έκδοσης βιβλίο δημοτικού παρέπεμπε σε ιστοσελίδα που αντί για ζώα διαφήμιζε σεξουαλικό περιεχόμενο!

Αναστάτωση επικρατεί σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές στην Κύπρο, καθώς όπως διαπιστώθηκε (από τον Μάιο έγινε η πρώτη κρούση προς το κυπριακό Υπουργείο Παιδείας), το βιβλίο γλώσσας της Ε’...