Έπεσαν πυροβολισμοί κοντά στο σπίτι του Γιάννη Οικονόμου

Ακούστηκαν 3-4 πυροβολισμοί

Must Read

Αναστάτωση υπήρξε στα βόρεια προάστια!

Πιο συγκεκριμένα, όπως γνωστοποιήθηκε, πυροβολισμοί έπεσαν στο Χαλάνδρι επί της οδού Σητείας αργά το βράδυ της Κυριακής κοντά στο σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου. Με τις Αρχές να ερευνούν το συμβάν και να εξαπλύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, έχοντας ήδη στα χέρια τους δύο από τους κάλυκες που χρησιμοποιήθηκαν.

Ειδικότερα, ακούστηκαν 3-4 πυροβολισμοί πολύ κοντά στην οικία Οικονόμου, με αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για ένα μικρό αυτοκίνητο ιταλικής μάρκας, το οποίο έφυγε με μεγάλη ταχύτητα κατά το χρονικό διάστημα που ακούστηκαν τα πυρά. Στην δημοσιότητα ήρθε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, όπου έχει καταγραφεί το εν λόγω αυτοκίνητο να τρέχει την ώρα που ακούγονται οι πυροβολισμοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This